Categorii

Cu IVECO DAILY iesi in castig!

Data publicarii: 04.07.2012 ora 04:07 PM


PROTRUCK, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco, lanseaza, impreuna cu BRD Sogelease IFN SA, in contextul campaniei oficiale desfasurate de catre Iveco Romania, o oferta speciala pentru gama completa de vehicule Iveco DAILY, cu masa maxima autorizata cuprinsa intre 3,5 t si 7,0 t.

Conform campaniei IVECO ROMANIA derulata in prezent, pentru orice vehicul comercial rulat primesti 3.000 eur garantat, fara niciun fel de evaluare suplimentara, in vederea achizitionarii oricarui model Iveco Daily nou. Pe fondul acestei campanii, in contextul economic actual, Protruck si BRD Sogelease IFN SA pluseaza la aceasta oferta, deja exceptionala: trade-in cu 3.000 eur garantat, finantare prin BRD Sogelease IFN SA si preturi speciale pentru vehiculele noi!

Astfel, pana la data de 15 septembrie 2012, PROTRUCK ofera cea mai AVANTAJOASA finantare prin BRD Sogelease:
– aprobarea dosarului in 24h
– dobanda preferentiala de 7,5%
– avans incepand de la valoare de trade-in (3.000 eur).

Interactiunea cu fiecare potential client de vehicule este privita de Protruck ca o relatie personalizata, pe termen lung. La Protruck, orice client este intampinat cu entuziasm de un personal foarte bine pregatit, dornic sa ofere produse si servicii perfect adaptate nevoilor fiecarei companii.

PROTRUCK
PROTRUCK este distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco si al utilajelor pentru constructii New Holland Construction Equipment, precum si distribuitor de vehicule rulate.
La nivel national, reteaua Protruck este formata din 5 Centre de Vanzari si Service: Bucuresti – Glina si Jilava, Targoviste, Focsani si Oradea.