Categorii

Companiile de închirieri auto, parteneri de bază pentru afacerile de succes

Data publicarii: 02.07.2012 ora 06:07 PM


În căutarea succesului unor mari afaceri, recuzita aferentă unei prime întâlniri constituie o bază solidă pentru construirea unor relaţii de afaceri de durată, iar maşina de serviciu devine astfel un pion de încredere în imaginea conturată, fiind adeseori mai importantă decât înseşi acţiunile listate de companie pe bursele de valori.
În mediul de business actual, timpul nu mai înseamnă de mult bani, ci informaţie, iar rapiditatea cu care se difuzează o informaţie devine centrul nodal al oricărei activităţi.
Presaţi de timp şi întâlniri urgente, oamenii de business trebuie să circule mai repede decât informaţia pentru a ajunge prompt în delegaţii, conferinţe, ori evenimente din alte oraşe, aşa că închirierea unei maşini reprezintă o soluţie ideală.
Contactul direct este vital în comunităţile de business. El facilitează interacţiunea şi consolidează relaţiile între antreprenori. Telefonul mobil, e-mail-ul sau faxul sunt doar nişte “voci fără chip”, de aceea prezenţa fizică este indispensabilă. Una dintre companiile care si-a castigat in timp respectul clientilor oferind automobile sigure, confortabile si la preturi avantajoase este Promotor Rent a Car.
În viaţa de business situaţiile imprevizibile pot apărea oricând, iar dacă sunt probleme cu maşina de business sau aceasta se află în service şi este impetuos necesară participarea la un eveniment, prin serviciile de închirieri automobile, protocolul sacoului se poate transforma instantaneu în eticheta cailor putere.
Trasferul catre aeroport pentru deplasarea în delegaţii în alte ţări sau revenirea din străinătate nu trebuie puse în pericol de agitaţia şi aglomeraţia din Bucureşti, prin urmare, opţiunea închirierii unei maşini de calitate rămâne mai mult decât viabilă. Prin seriozitatea şi profesionalismul serviciilor de închirieri auto, Promotor Rent a Car îşi propune să devină partenerul din umbră pentru succesul în business, în orice colţ al ţării s-ar afla acesta.