Categorii

Inscrie-te ca si reprezentant Cristian Lay ai ai reduceri de pana la 30%

Data publicarii: 29.06.2012 ora 06:06 PM


Cristian-Lay.ro va ofera un univers de posibilitati si de combinatii diferite pentru a putea crea diferite look-uri, ceea ce va usura evolutia profesiei si care va face sa va transformati intr-un profesionist. Fiecare persoana care se inscrie la noi va avea dreptul la un discount.

Completeaza cu datele tale, comanda produsele noastre ca si client al firmei, sau colaborator si beneficiati de la prima comanda de discount 25% la cosmetice, bijuterii si parfumuri si 15% la ceasuri si pixuri fata de preturile de catalog.

Desfasurand o activitate de vanzari, puteti vinde produsele noastre catre clienti la pretul de catalog. Inscrierea pe situl Cristian-Lay.ro este gratuita, nu aveti obligatia de a face comenzi lunar, nu exista o valoare de comanda minima!

Inscrie-te ca reprezentant  Cristian Lay si numai de castigat

Castigi din vanzarile produselor catre clienti, d-voastra beneficiind de reduceri ca si colaborator al firmei.

Discount colaboratori cristian lay romania

Fiecare reprezentant care se inscrie pe websitul cristian-lay.ro beneficiaza de discount din pretul de catalog sau brosura de 15% pentru ceasuri si pixuri, 25% la bijuterii,cosmetice, parfumuri. Cand un colaborator a realizat comenzi ce depasesc suma de 3.000 Lei (pret de reprezentant), discountul sau va fi marit cu 5% si se va numi reprezentant Cristian Lay.

Despre Cristian Lay

Cristian Lay este o companie multinationala spaniola fondata in 1981 si prezenta in 15 tari de pe 3 continente.  Cei 31 de ani de experienta pe piata au transformat-o intr-o companie lider in acest sector, avand in prezent o retea de vanzari de peste 100.000 de colaboratori Cristian Lay care ofera servicii la peste 12.000.000 de clienti. Activitatea companiei consta in fabricarea si comercializarea de bijuterii, parfumuri, ceasuri, cosmetice, imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Cristian Lay este in prezent primul fabricant de bijuterii din Europa, cu o facturare anuala ce depaseste 150 milioane euro, oferind calitate maxima datorita controlului total asupra lantului de valori al articolelor comercializate si datorita compromisului cu inalta tehnologie, dispunand pentru aceasta de cea mai mare si mai moderna fabrica de bijuterii din Europa, inaugurata in 2008.