Categorii

Paradistours va invita sa va petreceti vacanta la mare

Data publicarii: 20.06.2012 ora 03:06 PM


Agentia Paradistours va propune sa va petreceti vacanta de vara pe litoralul Marii Negre in Romania sau Bulgaria. Daca doriti sa va detasati de stresul zilnic cauzat de problemele de la birou si sa petreceti timp de calitate numai cu familia sau cu prietenii, intr-o atmosfera relaxanta o vacant la mare ar fi alegerea ideala.

Statiunile din Bulgaria reusesc sa atraga in fiecare an tot mai multi turisti prin ofertele variate, la preturi promotionale, dar si prin serviciile de caltate oferite de personalul hotelier.
Odata ajunsi pe litoral va veti indragosti de nisipul auriu, de apa marii de culoarea azur, de sunetul pescarusilor, va veti relaxa in oazele de verdeata raspandite prin statiuni.

Agentia Paradistours va poate ajuta sa va planificati vacanta de vara , in functie de preferintele dumneavoastra, astfel incat sa beneficiate mereu de servicii ireprosabile, de la cazare in cele mai bune hoteluri, restaurant cu preparate delicioase, pana la diverse activitati de relaxare cum ar fi : plimbarile cu vaporasul, tiroliana, parapanta, diferite sporturi nautice.

Prin urmare, plaja cu nisip fin si marea cu apa cristalina, serviciile de inalta calitate si numeroasele posibilitati de recreere din statiunea litoralui romanesc si bulgaresc, va vor oferi un sejur relaxant, plin de divertisment si activitati sportive.