Categorii

Avantajele unei usi de garaj sectionale

Data publicarii: 15.06.2012 ora 08:06 AM


Inchiderea garajului cu o usa sectionala are numeroase avantaje, printre care: accesul cu masina in garaj este inlesnit, iar spatiul din interiorul si exteriorul garajului va fi utilizat eficient, astfel incat veti face economie de spatiu. Deschizandu-se perfect vertical orice usi de garaj sectionale ofera mai mult loc de parcare atat in garaj, cat si pe aleea din fata acestuia.

Exista firme producatoare foarte apreciate de usi de garaj sectionale. Majoritatea au experienta de multi ani si vanzari catre clienti care au fost multumiti, recomandand la randul lor serviciile acestor firme. Avantajul achizitionarii unei usi de garaj de la acest gen de companii consta in faptul ea se livreaza impreuna cu intreaga alcatuire, nu mai este nevoie sa adaugati nicio alta piesa. Intretinerea ulterioara nu este o problema intrucat firmele asigura service profesionist la intervale periodice de timp, desigur atunci cand solicitati printr-un cotract acest lucru, astfel incat sistemul sa functioneze optim. Garantia pe care o veti primi este de 10 ani, iar pentru sistemul de actionare de 5 ani.

O usa sectionala poate acoperi orice dimensiune si geometrie de deschidere, indiferent daca este dreptunghiulara, tesita, cu arcada segmentata sau rotunjita. De asemenea, datorita culoarului de trecere mai larg accesul si iesirea se fac mult mai usor. Fata de o usa traditionala basculanta, aceste usi de garaj sectionale adauga 14 centrimetri deschidere laterala. Nici etansarea nu este o problema intrucat cele patru laturi ale usii sunt prevazute cu garnituri elastice si cu profile goale care etanseaza perfect impotriva ploii si a vantului.

Ce ar trebui luat in considerare cand va hotarati sa cumparati usi de garaj este investitia foarte avantajoasa de a achizitiona si sistemul de actionare cu telecomanda, care se va dovedi util cand ploua sau cand sunteti in criza de timp pentru ca nu mai trebuie sa coborati din automobil.