Categorii

Curs valutar BNR, curs valutar online si cel mai bun curs valutar pe bnrcursvalutar.ro

Data publicarii: 12.06.2012 ora 08:06 AM


bnrcursvalutar.ro prezinta zilnic informatii despre ultimul curs valutar BNR, grafice, cursul valutar online precum si care este banca unde puteti gasi cel mai bun curs valutar pentru principalele valute: Euro, Dolar si Franc elvetian.

Graficele valutare prezente pe bnrcursvalutar.ro ofera posibilitatea utilizatorilor de a consulta evolutia cursului valutar pentru mai multe valute si totodata de a face comparatii intre acestea. De asemenea, cotatiile valutare sunt actualizate automat, reflectand in timp real evolutia cursului valutar pentru principalele perechi valutare precum Euro/Leu, Euro/Dolar sau Dolar/Leu.

Bnrcursvalutar.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta listata, pornind de la evolutii procentuale pe o anumita perioada, minimale si maximele inregistrate in ultimul an calendaristic precum si posibilitatea de a efectua conversii valutare.

Una dintre cele mai importante optiuni ale bnrcursvalutar.ro este reprezentata de compararea cursului valutar la cele mai importante banci din Romania, afisand astfel banca unde poate fi gasit cel mai bun curs valutar pentru Euro, Dolar sau Franc Elvetian.