Categorii

Tehnologii noi pentru anvelope mai ieftine

Data publicarii: 25.05.2012 ora 08:05 PM


Avansul tehnologiei din zilele noastre a facut posibila dezvoltarea de anvelope ieftine dar cu preformante imbunatatite. Ideea acestei dezvoltari tehnologice in ceea ce priveste performanta este de a oferi siguranta mai mare si aderenta mai buna pe orice tip de suprafata si in orice sezon. Fie ca vorbim de o sosea incinsa de vara, uda sau inzapezita, cauciucurile din zilele noastre sunt foarte durabile si ofera atat confort cat si siguranta, facand sofatul mai placut.

Noua tehnologie folosita in procesul de fabricare al anvelopelor ofera unele avantaje in plus fata de cauciucurile vechi si uzate. Acestea pot rezista deteriorari cauzate de viteza mare. Cu toate ca nu este cazul in Romania, din pricina drumurilor, in alte tari unde au autostrazi bine puse la punct stim ca se poate circula cu viteze de peste 150-200 km/h. Aceste viteze mari cauzau uzarea rapida a pneurilor, insa nu mai este cazul sa va ingrijorati de acest lucru cu noile anvelope car sunt si mai ieftine acum. De asemenea aderenta crescuta ofera siguranta atunci cand luati viraje la viteza mare, ferindu-va de situatile in care un derapaj cu 190 de kilometri pe ora inseamna un accident inevitabil.

Se poate observa de asemenea o performanta crescuta a noilor cauciucuri de vara cat si in cazul celor de iarna. S-au facut cercetari in aceasta privinta si s-a venit cu diferite tipare in ceea ce priveste modelul santurilor din anvelopa. Acestea au fost optimizate pentru a face anvelopele sa lucreze la maxima capacitate in folosul dumneavoastra.

Cu aceasta tehnologie noua se asteapta o crestere a vanzarii de cauciucuri moderne, mai ales inspre pasionati de masini carora le place sa conduca pe orice tip de sosea si in orice conditii climatice. Daca stam sa calculam pretul platit pe cauciucurile second hand o data la doi ani o sa constatam ca este mult mai costisitor decat daca am cumpara un set de anvelope mai ieftine din noua generatie care stim ca nu trebuie schimbate pentru cel putin 6-7 ani.

O buna alegere in acest sens sunt anvelopele Bridgestone. Aceasta companie a introdus pe piata concepte noi in domeniul cauciucurilor. Pe langa performantele crescute pe fiecare categorie de condus, ei au adaugat si designuri specializate pentru fiecare problema in parte. Astfel se face ca s-au adus imbunatatiri pentru economisirea consumului de combustibil, un zgomot redus in timpul mersului, o durata de viata a pneului mult mai ridicata si nu in ultimul rand anvelopele Bridgestone specializate pentru condusul pe timp de iarna sau vara sunt printre cele mai alese de pe intreg mapamondul.