Categorii

Gala Most Admired Business Women Awards, cel mai important eveniment dedicat femeilor de afaceri, s-a încheiat

Data publicarii: 25.05.2012 ora 09:05 AM


Cel mai important eveniment al anului dedicat femeilor de afaceri, ce a avut loc ieri, 22 mai, 2012, la Crowne Plaza, Gala Most Admired Business Women Awards,  a reunit aproape 200 de specialişti din diverse domenii de activitate, pentru a celebra cele mai mari realizări profesionale ale femeilor de afaceri.

Evenimentul organizat de Business Arena Magazin cu sprijinul Net Worth Advisory a subliniat recunoaşterea marilor proiecte şi realizări ale celor mai importante femei din comunitatea de business din România.

“Pentru al 7lea an consecutiv am vrut să celebrăm rolul esenţial pe care îl au femeile de afaceri în dezvoltarea mediului nostru de activitate, pentru a le oferi recunoaştere, aprecierea şi suportul nostru în derularea realizărilor lor. Iar acest eveniment a adus în plus oportunităţi de networking, schimb de know-how şi acces la cele mai noi informaţii din domeniile de activitatea ale participantelor,” a declarat Cosmin Stângaciu, publisher Business Arena Magazin.

Premiul la categoria Most  Dynamic Career Development Award a fost câştigat de Georgeta Grecu, General Manager Cişmigiu Hotel,care a vorbit despre importanţa respectării propriilor valori şi principii pentru a obţine reuşita profesională. Al doilea premiu al serii, Best Entrepeneur Award, a fost înmânat doamnei Nanette Pârvu – managerul Nanette de către Virginia Otel – Communication Leader Garanti Bank. Momentul s-a completat prin convingerea amandurora că femeile aduc mediului de business o notă personală, creativă, inovatoare, şi reuşesc prin aceasta să-şi conducă propriile afaceri sau să contribuie la definirea lor.

Următorul premiu al serii a fost  câştigat de către Antoaneta Curteanu, Unicredit Leasing Corporation. Dat fiind doemniul comun de activitate dintre Luminita Manolache, Vice Presedinte Banca de Export-Import a României EximBank , cea care a înmânat premiul şi Annemarie Vasilache, CFO si membru al boardului, cea care l-a ridicat, momentul a fost oportun împărtăşirii de opinii şi valori care le animă succesul şi convingerea în favoarea puterii de antreprenoriat a unei femei.

Premiul la categoria Lifetime Achievement Award a fost înmânat de Alteţa sa Regală Prinţesa Lia a României, care a  felicitat şi a apreciat calităţile de antreprenor, perseverenţa şi creativitatea cîştigătoarei Cristiana Copos-Director general Ana Co.

Most Creative and Innovative Approach to Business Excellence, un alt premiu foarte râvnit al serii a fost înmânat de Cosmin Stângaciu,publicsher Business Arena Magazin şi câştigat de Adina Buzatu.

Următorul moment i-a revenit Elenei Perseil, designer francez de origine română, care a prezentat colecţia Elena Perseil Privee.

Următorul premiu al serii, Most Ardent CSR Advocate Award a fost înmânat chiar de Elena Perseil câştigătoarei categoriei: Ruxandra Vodă, Cosmote România. Pentru a descrie mai bine domeniul său de activitate, câştigătoarea a numit câteva din rezultatele campaniilor sale de responsabilitate socială din cadrul Cosmote.

Premiul Most Dynamic Approach to Business Growth a fost oferit de Raymond Grigoriu, General Manager Corporatebaskets doamnei Syilvia Schlie Petre, General Manager Carol Parc Hotel. Opniile amândurora au conciis când a fost vorba de eforturile extraordinare depuse pentru a fi pe placul cleintului şi a-l mulţumi, fie prin intermediul unor cadouri, fir prin intermediul unor servicii de ospitalitate.

Model of Excellence Award, unul dintre cele mai râvnite premii ale serii, a fost câştigat de Tova Ben Nun-Cherbis –  The Ronald S. Lauder Foundation, care a vorbit depsre necesitatea implementării unor programe stabile şi actualizate, inovative dar puternice în sistemul de învăţământ, pentru a crea valoare. La înmânarea premiului, dl. Veaceslav Chiurii, general manager Newtone, a precizat că în spatele unor femei atât de dedicate şi de profesioniste din mediul de business stă mereu satisfacţia personală.

Premiul pentru conturarea şi susţinerea unei comunităţi, , Most Ardent Business Community Advocate,a fost înmânat de Gigel Enache – General Manager, Stulz Planaqua doamnei Anca Maria Harasim, AMCHAM Romania.

Seara s-a încheiat cu decernarea premiului pentru Most Admired Business Women of the Year doamnei Cătălina Bălan, General Manager Medicover, de către reprezentantul Mercedes România: Ionuţ Rotaru- VIP & Diplomatic Sales Manager.

 

Partenerii evenimentului:

Banca de Export-Import a României EximBank

GARANTI BANK

Mercedes-Benz Romania

CorporateBaskets

VOLKSBANK ROMANIA

NEWTONE

WORLDCLASS ROMANIA

ELENA PERSEIL

LAURENT TOURETTE