Categorii

Service reparatii aer conditionat

Data publicarii: 22.05.2012 ora 05:05 PM


Majoritatea persoanelor inteleg ca atunci cand vine vorba de aparatele de aer conditionat e mai bine sa abordam o buna intretinere a acestora decat sa fim nevoiti sa apelam la un service de reparatii aer conditionat. Avand un plan bine stabilit de intretinere a aparatului de aer conditionat ne poate scuti de griji si nervi, mai ales ca de obicei se intampla ca electrocasnicele sa se strice cand ne este noua lumea mai draga. O verificare anuala prestabilita este recomandata oricarui proprietar de instalatii de aer conditionat.  Majoritatea firmelor de reparatii instalatiii de aer conditionat ofera si servicii de intretinere, avand o taxa modica anuala.

Pretul pentru intretinerea instalatiei de aer conditionat va fi stabilit in functie de cat de complex este sistemul. In general, cu cat instalatia de aer conditionat este mai mare si cu cat depindem mai mult de ea, cu atat pretul va fi mai ridicat. Asta se aplica instalatiilor imense de aer conditionat ale cladirilor comerciale sau guvernamentale, insa pentru un aparat de aer conditionat de apartament,pretul pentru intretinere rar va depasi 50 ron, dar totusi sunt si multe firme ce comercializeaza aparate de aer conditionat si ofera de asemenea si intretinere gratuit timp de 2-4 ani de zile.

Un citat celebru: „Este mai bine sa prevenim decat sa tratam” se aplica si aparatelor de aer conditionat sau chiar electrocasnicelor in general.

Reparatiile instalatiilor de aer conditionat, din pacate, sunt scumpe si marea problema apare atunci cand se strica aparatul. Nu numai ca trebuie sa gasim o firma de incredere, dar nu sunt nici prea numeroase service-urile de reparatii aer conditionat si nici nu sunt prea ieftine, iar pe langa asta majoritatea aparatelor de aer conditionat se strica pe timpul verii, facand service-urile de reparatii aer conditionat sa lucreze intr-una, nefacand fata cererilor, iar noi vom avea de indurat caldura verii pana cand vom ajunge in fruntea listei pentru reparatii. Nu ar fi mai bine oare sa prevenim acest lucru?

Cand cautati o firma de reparatii aer conditionat trebuie sa va asigurati ca respectiva firma intelege presiunea vietii moderne si neplacerea creata de o intrerupere a instalatiei de aer conditionat, iar programarile pentru reparatia aparatului electrocasnic sa aiba loc in functie de posibilitatile dumneavoastra si nu ale firmei.

Date contact Reparatii electrocasnice Iasi, Bacau sau Piatra Neamt: Telefon: 0754286291;  Email: reparatii.masinispalat@yahoo.com