Categorii

Hoteluri pentru cazare in apropiere de Aeroportul Otopeni

Data publicarii: 18.05.2012 ora 04:05 PM


Localitatea Otopeni, situata la  numai cativa kilometri  de Bucuresti, a  inregistrat o crestere considerabila in ce priveste volumul tranzitiilor aduse de vecinatatea cu Aeroportul Otopeni.

Astfel, incepand cu luna martie  2012, odata cu inchiderea aeroportului Baneasa si mutarea tuturor curselor pe Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, a crescut volumul de pasageri ce tranziteaza localitatea.

O parte dintre persoanele ce zboara de la Otopeni, au nevoie sa petreaca noaptea sau chiar cateva zile intr-unul dintre hotelurile  situate langa aeroport

Oferta de cazare in Otopeni  nu este foarte variata, iar turistii sau oamenii de afaceri ce raman in localitate pot sa aleaga intre Hotel Rin Airport, Hotel Rin Express, Hotel Angelo Airport, Hotel Charter, Hotel Phoenicia  Express si Hotel Denisa.

Faclitati si servicii oferite de hotelurile din Otopeni, Bucuresti

Unul dintre cele mai apropiate de aeroport este  hotelul Rin Airport 4*, o cladire recent renovata si utilata ce dispune de 258 de camere, 2  restaurante, un bar si un centru  wellness echipat complet. Toate camerele hotelului sunt spatioase, modern mobilate si dispun de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile iar serviciile oferite includ transferul de la/la aeroport si acces gratuit la centrul wellness. De asemenea, cei care vin la aeroport cu masina personala, urmand sa plece intr-o calatorie, pot lasa autoturismul in parcarea hotelului contra  unei taxe de  10 lei/zi. Tarifele pentru o camera la Rin Airport Hotel variaza intre  49 -64 euro, in functie de tipul camerei si de perioada sederii. De  la  hotelul Rin Airport se  poate ajunge  cu usurinta  in zona  de nord a Bucurestiului, la centrele Romexpo si Romaero Baneasa, unde se  organizeaza pe tot parcursul anului diferite targuri si expozitii.

Un alt hotel din apropierea aeroportului, este Angelo Airport 4*, dedicat in principal clientilor business. Camerele sunt prevazute cu toate dotarile si facilitatile specifice unui hotel de 4 stele, de la aparate de aer conditionat silentioase, aparate moderne pentru prepararea ceaiului si a cafelei, precum si produse cosmetice de calitate. Oaspetii hotelului Angelo Airport se bucura de servicii complete si prompte si un restaurant cu servire impecabila.

Exista si  o alternativa pentru perioada in care hotelurile din Otopeni sunt  complet ocupate, si anume cazarea in zona Baneasa, de unde va puteti continua foarte usor calatoria.

Puteti alege sa stati intr-un hotel luxos, ce face parte dintr-un  lant national recunoscut si apreciat, si anume Phoenicia Grand Hotel sau intr-un  hotel mai mic, Hotel Avis 3*, potrivit pentru un  buget mediu ce ofera insa  “caldura de  acasa” tuturor oaspetilor. Desi  nu este situat in imediata apropiere a  aeroportului Otopeni, la hotelul Avis beneficiati de transfer gratuit de la/la aeroport.

Indiferent de alegerea dumneavoastra, este indicat sa rezervati cazarea cat mai din timp pentru a avea certitudinea disponibilitatii. Hotel-bucuresti.com  pune  la  dispozitia clientilor sai o lista variata de hoteluri din Bucuresti si ofera tarife mai mici decat la  receptie.

Rezervarile se pot  trimite la adresa: rezervari@hotel-bucuresti.com sau se pot efectua  telefonic la numarul 0771 269 684.