Categorii

Gala Agentului imobiliar, cel mai important eveniment dedicat specialiştilor din domeniu

Data publicarii: 14.05.2012 ora 04:05 PM


Gala Agentului Imobiliar, un eveniment marca IMOPEDIA.ro, va reuni cele mai importante personalităţi ale municipiului Bucureşti, în data de 15 mai, la hotel Intercontinental, pentru a dezbate principalele subiecte din domeniul imobiliar.

Evenimentul va propune tuturor specialiştilor din real estate un transfer substanţial de know-how şi informaţii de ultimă oră, avându-l alături şi pe Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, ce va defini principalul moment al programului de dimineaţă, începând cu ora 10 AM.

Cea de a treia ediţie a Zilei Agentului Imobiliar vine astfel în întâmpinarea nevoilor agenţilor imobiliari, constituindu-se în fiecare an ca un eveniment  puternic care să reunească cei mai importanţi jucători de pe piaţă şi din afara ei şi să devină punct de reper esenţial în agenda oricărui activ în domeniul de real estate.

 

„Ziua Agentului Imobiliar a devenit un eveniment de referinţă pentru piaţa imobiliară bucureşteană. Este un moment perfect pentru a afla tot ce este nou în zona imobiliară, totodată este un prilej foarte bun de te întâlni cu toţi actorii imobiliari importanţi. Ne-am propus încă de la prima ediţie să facem un spectacol din celebrarea Zilei Agentului Imobiliar şi am reuşit până acum. IMOPEDIA.ro crede în valoarea pe care o aduce un agent imobiliar unui tranzacţii. Am decis să decretăm o zi specială a agentului imobiliar pentru că IMOPEDIA.ro este singurul portal care susţine exclusiv agentul imobiliar şi care încurajează tranzacţiile încheiate prin agenţiile imobiliare.” spune Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

 

Dar poate cea mai importantă schimbare pe care o aduce Ziua Agentului este încrederea specialiştilor imobiliari în mediul profesionist în care ar putea lucra pe termen mediu, susţine organizatorul evenimentului. Într-un mediu de afaceri diferit de anii anteriori, faţă în faţă cu o mentalitate a consumatorului complet schimbată, stabilitatea unui asemenea eveniment denotă viziune şi strategie.

 

Susţinem IMOPEDIA.ro în activitatea sa şi în realizarea Zilei Agentului Imobiliar, deoarece demonstrează de fiecare dată că este cu un pas înaintea tuturor. Asigurarea unei platforme de schimb de informaţie, de dezbatere, de networking, dar şi intuiţia de a prezenta perspective şi experienţe din domenii diferite, prin amabilitatea unor personalităţi notabile,o diferenţiază şi denotă credibilitate şi profesionalism,” a declarat Luciana Petrescu, general manager Net Worth Advisory.

 

Organizator: IMOPEDIA.ro

Parteneri: ARAI, APAIR, AIR

Parteneri media: Business Arena Magazine, Wall-Street, 9 AM, Business Edu, IBP Real Estate, Doingbusines..ro,

Eveniment realizat cu sprijinul: Net Worth Advisory