Categorii

hotel-bucuresti.com, despre cazare in Bucuresti

Data publicarii: 11.05.2012 ora 09:05 AM


Luna  mai 2012 este  o luna foarte aglomerata  pentru hotelierii din Bucuresti , o luna  plina  de evenimente  in  Bucuresti.

Pe  langa  programul incarcat  al targurilor de la centrul expozitional Romexpo, in  Bucuresti  in luna  mai a  avut loc  si finala  Europa League, meci ce a  paralizat Bucurestiul pentru  cateva  zile.

Cu toate  ca  in acesta  perioada  au avut loc foarte multe  evenimente , hoteluri Bucuresti  au facut fata  impecabil si s-au organizat  excelent. In  perioada 9-12 mai, zona  de nord a  orasului a fost  foarte  aglomerata  cu  evenimentele ce se  desfasoara la Romexpo, si anume  Targul Denta aflat la editia a 27-a.

Majoritatea  participantilor  la targurile de la Romexpo aleg sa se  cazeze  la hotelurile din imediata  apropiere, hotel Pullman , hotel Ramada Plaza & Parc si hotel Crowne  Plaza. In cazul in care  rezervarile sunt efectuate din timp si sunt necesare  mai  multe camere pe o  perioada  mai lunga  , tarifele  se  pot negocia.

Pentru cei care  nu au  un buget de cazare  pentru 4 stele, sunt si hoteluri de 3 stele  in apropiere de  Romexpo, unele  mai apropiate  alte la 10 minune  de mers cu masina. Unul dintre cele  mai apropiate este hotel Euro International Triumf, continuand cu hotelurile de  langa aeroportul Baneasa, hotel Avis, hotel Caro, hotel Phoenicia Grand.

De asemenea , si hotelurile din centrul orasului sunt o optiune foarte buna, astfel dupa ce
incheiati programul la Romexpo va  puteti relaxa  in zona centrului vechi. Fie puteti face o plimbare  fie puteti sa  va relaxati intr-una  din frumoasele terase.

Urmatorul targ ce se desfasoara la  Romexpo este TIBCO, in perioada 31.05 – 3.06.2012.(Targul International de Bunuri de Consum).pentru a atrage cat mai multi vizitatori in cadrul targului se  vor desfasura  si alte evenimente  , attractive dar si  seminarii si workshop-uri.

Le recomandam  tuturor paticipantilor  la targ  sa  isi  planifice  calatoria  din timp, astfel  vor  avea  o calatorie bine organizata si  fara griji.

De asemenea, prin  intermediul sistemului de  rezervari hotel-bucuresti.com  puteti beneficia de  cazare mai  ieftina decat la receptia  hotelului .  Datorita  unui  volum  ridicat de rezervari  putem  oferii  clientilor  tarife  preferentiale  pentru sederea  la  hotel in Bucuresti.

Rezervarile  se  pot efectua  la  rezervari@hotel-bucuresti.com sau  la  numarul de  telefon : 0771269684