Categorii

Suc natural de mere Valea Mare te trimite un weekend la Valea Mare! :)

Data publicarii: 09.05.2012 ora 02:05 PM


Bucuresti (09.05.2012)Valea Mare inseamna dealuri verzi cat vezi cu ochii, livezi de meri incarcati de fructe si… cel mai bun suc natural de mere pe care l-ai putea bea!   Aici impartim bucuria de a trai in mijlocul naturii cu pasiunea de a oferi cele mai bune produse si un gust proaspat, consistent, de neuitat. Pentru noi inseamna acasa, un loc direct din natura care ne face fericiti. Pentru un copil, inclusiv pentru copilul din tine, e un taram fascinant, plin de joacaaventura si savoare. Asadar… Hai la Valea Mare!

Castiga un weekend savuros la Valea Mare impreuna cu familia ta!

Stiai ca miscarea face bine, dar acum Valea Mare te provoaca si iti da si mai multe motive sa faci sport in aer liber alaturi de micutul / micutii tai!Intra in comunitatea Valea Mare, vino impreuna cu copilul tau la crosul ¨Campionii Sanatatii¨ si participa la tombola noastra pentru a castiga marele premiu al tombolei – un weekend plin de voie buna la Valea Mare impreuna cu familia ta, adica aici. Traieste la maxim viata direct din natura, acolo unde se face cele mai bun-bun-bun suc natural de mere!

Ce ai de facut pentru a vedea de unde vine cel mai bun suc natural de mere pe care l-ai baut?

Simplu:

1) Fii fan Valea Mare pe Facebook. Daca le spui si prietenilor tai promitem sa iti facem cinste cu suc natural de mere!

2) Inscrie-te si participa impreuna cu copilul tau sambata, 12 mai 2012, ora 09:00, la crosul ¨Campionii Sanatatii¨ organizat de Asociatia Emovere si Ro Club Maraton in parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti.

3) Toti copiii si parintii care vor participa la cros vor primi cadouri si diplome, iar norocosul castigator al unui weekend la Valea Mare impreuna cu parintii sai va fi ales prin tragere la sorti la finalul crosului. Mult succes!

Acest concurs se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga pe categorii de varsta de la 6 luni la 12 ani, in perechi copil +parinte, legati printr-o panglica (de mana). Pe durata competitiei, micutii campioni se pot energiza cu savurosul suc natural de mere Valea Mare.

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro