Categorii

Auto.de în limba română

Data publicarii: 02.05.2012 ora 04:05 PM


Auto.de, Deutschlands großes Autoportal este acum şi în limba română. Veţi găsi foarte uşor maşina, motocicleta, utilitara sau barca pe care o căutaţi, prin intermediul unei navigări virtuale simple, pe varianta în româneşte a portalului Auto.de (ro.auto.de).

De ce aş căuta maşini rulate din Germania pe Auto.de?

Deoarece oferta este foarte vastă şi anunţurile cu autovehicule second-hand din Germania sunt mai atrăgătoare în comparaţie cu alte autovehicule prezentând la bord un kilometraj similar, atât datorită preţurilor mai mici, dar şi a echipamentelor de mai bună calitate, sau al nivelului de întreţinere mai ridicat.

De ce să cumpăr o maşină nouă din import?

O maşină nouă se dovedeşte a fi de multe ori o alegere eficientă. Testaţi şi comparaţi pe Auto.de noua maşină, cu ajutorul configuratorului de oferte de la producătorii deja consacraţi Dacia, Skoda, Renault, dar şi mulţi alţii.

Cum pot să îmi asigur autoturismul pe Auto.de?

Pe Auto.de aveţi acces la cel mai ieftin RCA din România. Veţi completa online un simplu formular cu datele dvs. şi ale bunului de asigurat, şi poliţa vă este livrată întrun interval de 3 ore în Bucureşti sau în maximum 24 de ore în orice oraş din România.

Să îţi vinzi maşina în Germania, respectiv în Europa?

Publicaţi-vă gratuit anunţul de vânzare pe Auto.de. Prin aceasta, veţi câştiga un cerc mult mai larg de cumpărători, deoarece platforma noastră este utilizată în toată Europa, ceea ce vă va creşte în mod semnificativ şansele de vânzare. Nu trebuie să aveţi înclinaţii deosebite pentru limbi străine, deoarece întregul proces are loc în limba română.

Ce informaţii utile pot găsi Auto.de?

Versiunea românească a portalului Auto.de conţine o rubrică intitulată Magazin, având articole cu cele mai proaspete ştiri din industria de autoturisme, furnizate de către TopGear, dar şi ultimele veşti şi noutăţi din trafic ale Antena3.ro.

Despre Auto.de : Auto.de este a treia bursă germană on-line de autovehicule noi şi second-hand şi prima având un magazin auto. Înregistrează în medie lunar peste 2 milioane de vizite şi peste 21,76 milioane de afişări. Pe Auto.de găsiţi în jur de 400.000 de anunţuri active din toate categoriile de vehicule.

Date de contact: Pentru întrebări, sau mai multe informaţii care privesc portalul Auto.de, vă rugăm să luaţi legătura cu:

Dl. Daniel Jacob
Barfußgässchen 11
04109 Leipzig, Germania
daniel.jacob@unister-gmbh.de

www.auto.de