Categorii

SfatulMamicilor.ro a lansat grupurile de discutii online

Data publicarii: 27.04.2012 ora 06:04 PM


Comunitatea online SfatulMamicilor.ro a lansat o noua functionalitate dedicata mamelor: grupuri de discutii online.

Cat timp pierzi cautand raspunsuri la intrebarile tale sau solutii la problemele pe care le intampini zi de zi? Stim ca iti doresti un acces direct si rapid la informatii care sa te ajute in deciziile pe care le iei.

SfatulMamicilor.ro iti ofera astfel posibilitatea sa primesti raspuns rapid la intrebarile tale, sa valorifici timpul petrecut online si sa te imprietenesti cu alte mamici. Dezbate pe tema subiectelor deja abordate sau propune chiar tu un subiect nou; mamicile vor fi bucuroase sa te cunoasca si sa iti dea sfaturi din experienta lor.

Grupurile sunt organizate in functie de:

  • Interesele tale  – Mamici casnice, Mamici de copii cu nevoi speciale, Mame adoptive, Alaptarea si alimentatia, Sanatate, Educatia copiilor
  • Varsta copilului tau – Concepere, Sarcina, Nastere, Bebelusi, Prescolari, Adolescenti
  • Varsta ta  – Mamici la 20+ ani, Mamici la 30+ ani, Mamici peste 40 ani

Suntem si noi mamici si stim ca viata se schimba atunci cand apare un copil, de aceea vrem sa ai o buna sursa de informare si cele mai bune sfaturi. Alege din lista de interese propuse in profilul tau personal si vei primi informatii legate de aceste interese.

In plus, ai acces direct la mamicile inscrise in grup, le poti vizualiza profilul si interesele si oricand doresti le poti adauga in lista ta de prietene. Comunicarea in cadrul site-ului devine astfel mai usoara prin sistemul intern de mesaje si comentarii.

In secolul vitezei, dedici timpul tau carierei, familiei si prietenilor dar sacrifici timpul petrecut cu tine. Recastiga acest timp cu Sfatulmamicilor.ro: te relaxezi, iti rezolvi problemele si ai grija de familia ta!

Mamicile te asteapta la discutii!

Comunitatea www.sfatulmamicilor.ro
Telecom Net Romania
Contact