Categorii

Melbourne, Australia, este cel mai locuibil oras

Data publicarii: 24.04.2012 ora 07:04 AM


Daca te-ai gandit sa te muti in Australia, iti propunem o locatie a carei locuibilitate e demonstrata stiintific. Melbourne este cel mai locuibil oras, o spune studiul realizat de The Economist Intelligence Unit. Afla criteriile si cum arata topul intocmit de The Economist Group.

The Economist Intelligence Unit apartine de “ The Economist Group” si ofera analize detaliate a managementului la nivel de tara din toata lumea. Studiul din 2011 situeaza Melbourne in fruntea clasamentului ce a cuprins atat stabilitatea, sistemul de sanatate, cultura, educatia, mediul si infrastructura, depasind orase precum Toronto sau Viena cu un scor de 97,5%.

Emigrarea in Australia este in crestere pentru ca aceasta este o tara frumoasa, cu orase in care merita sa locuiesti. Acest lucru este demonstrat si de studiul The Economist Intelligence prin faptul ca au existat mai multe orase care au ocupat locuri inaintate in clasament. Sydney s-a plasat pe locul sase, crescand un loc fata de anul precedent; iar Perth si Adelaide s-au aflat amandoua pe locul opt. Toronto s-a aflat pe locul 4 iar Helsinki pe locul 7. Parisul a ocupat locul 16, Tokio locul 18 iar Brisbane (Australia) locul 21.

Acesta nu este singurul studiu care arata beneficiile Australiei. Desi orasele Australiei sunt prezente si in clasamentele oraselor scumpe, exista un numar tot mai mare de oameni care aleg sa se mute aici, datorita multiplelor avantaje la nivel economic, dar si din punct de vedere al diferentei de educatie si cultura de aici. In cazul in care v-ati hotarat sa emigrati in Aussie Land, Synch1 va sta la dispozitie cu un sfat specializat, care va ajuta sa luati o decizie informata cu privire la viza de Australia.