Categorii

Usi de interior si exterior din lemn stratificat.

Data publicarii: 23.04.2012 ora 03:04 PM


O veste buna bate la usa!

TGG Usi de interior si exterior ofera discount-uri de minim 5% pentru orice comanda plasata pana la data de 1 iunie si vine cu o oferta diversificata si de cea mai inalta calitate: usi de interior din lemn masiv stratificat si usi de exterior din lemn triplu-stratificat.

Alegerea usilor reprezinta un pas important in amenajarea unei locuinte si din acest motiv este necesara analizarea de catre cumparator a unei game cat mai largi. Doar asa acesta poate alege usi care sa se integreze perfect in spatiul dedicat. Gama de usi TGG cuprinde usi de interior si de exterior, cu design modern sau clasic si cu multiple finisaje, ideale pentru pretentiosi in ale stilului si in ale… preturilor.

TGG usi de interior si exterior

TGG a fost infiintata in anul 2000 si are ca obiect exclusiv de activitate executia si comercializarea usilor din lemn masiv pentru interior si exterior. Produsele sunt executate din lemn masiv, uscat in prealabil in uscator si adus la umiditatea optima de prelucrare. Foaia de usa si tocul sunt executate in totalitate din lemn, fara a avea in structura alte materiale compozite precum MDF, PAL, PAF etc.

De ce este atat de importanta folosirea in totalitate a materialului numit lemn stratificat in producerea usilor? Lemnul stratificat ofera multiple avantaje fata de lemnul traditional, fiind mai puternic, mai drept, mai uniform. Structura compacta  a acestui material garanteaza faptul ca el nu se deformeaza, nu putrezeste si nu lucreaza in timp. Lemnul stratificat este rezultatul proceselor tehnologice de varf care au facut posibila maximizarea proprietatilor lemnului traditional, eliminandu-i defectele. Cei care vor alege usile din lemn stratificat se vor bucura de durabilitatea, calitatea si eleganta unor produse de top.

Pe langa produsele de cea mai inalta calitate, usi din lemn masiv din stejar, tei, pin sau frasin, TGG ofera si consultanta de specialitate astfel incat clientii sa ia cele mai bune decizii, din punct de vedere al designului, coloritului si, nu in ultimul rand, al pretului. De la an la an, compania isi imbogateste gama de modele si culori, pastrand in acelasi timp un pret cat mai atractiv pentru cumparatori.

Servicii complete pentru usi perfecte

Foarte important de asemenea este faptul ca TGG ofera servicii integrate incepand de la consultanta, masuratori, executie specifica modelelor, dimensiuni, culori dorite de fiecare client in parte, livrare/transport usi, montaj, garantie si mentenanta, post garantie.

In plus, atunci cand vine vorba de usile TGG, nu se va putea pune problema de produse care nu sunt pe stoc, compania producatoare straduindu-se in permanenta sa aiba pe stoc cateva modele si culori din fiecare tip de usa. Astfel, clientii vor putea primi in regim de urgenta usile de care au nevoie.

Usile TGG inseamna stil si calitate, lucruri care nu se vor demoda niciodata.

Cioc, cioc! Cine e acolo? Usile TGG – calitate care vorbeste de la sine.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru: http://www.usiinterior.ro.