Categorii

Dormitorul, spatiul nostru drag

Data publicarii: 23.04.2012 ora 07:04 PM


Este dimineata, ne trezim, ne bem cafeaua si plecam spre locul de munca. Este o noua zi in care trebuie sa facem fata stress-ului de zi cu zi. Cele cateva ore petrecute la birou, trebuie sa recunoastem, ni se pot parea uneori o adevarata vesnicie. Cu cat orele trec, cu atat parca privim ceasul mai des. Da, vrem sa ajungem acasa. Vrem sa pasim spre locul care ne ajuta sa ne deconectam. Dorim sa deschidem usa dormitorului, sa vedem lenjerii deosebite si sa ne asezam in pat pentru a ne trage putin sufletul.

Acestea sunt momentele cu adevarat relaxante. Ingropati intre cearceafurile unei lenjerii deosebite putem visa la orice, putem ajunge in cele mai dorite destinatii de vacanta, putem fi Noi. Pret de ceva timp vom renunta la orice gand si grija si ne vom dedica odihnei. Somnul in “patul meu” asa cum il denumim cu totii, este unic si de neinlocuit. Fiecare zi din saptamana, fie ca este luni sau vineri, se sfarseste pasind pragul dormitorului unde visele parca devin realitate. Pentru mine, senzatia vizuala pe care o am atunci cand imi vad patul invelit in lenjerii moderne este de neegalat. Este un adevarat paradis vizual.

Casa fiecaruia dintre noi trebuie sa constituie un adevarat lacas plin de incarcatura emotionala, trebuie sa fie incaperea ale carei usi le vom deschide pentru a intra in lumea noastra, neinvadata de elemente exterioare. Dormitorul, patul si aceste lenjerii de pat deosebite sunt asemenea unor simboluri in ceea ce priveste rutina de care avem parte cu totii, tocmai de aceea atunci cand intram in dormitor trebuie sa simtim ca e spatiul nostru si doar atat.