Categorii

Panosol lanseaza o linie de productie de panouri solare la Buzau

Data publicarii: 20.04.2012 ora 10:04 AM


Panosol a finalizat la Buzau investitia intr-o noua fabrica care va produce panouri solare cu tuburi vidate, devenind astfel primul producator roman al acestor produse.

Noua linie de productie a necesitat o investitie totala de 400.000 de Euro si are o capacitate anuala de productie, in regim normal de lucru, de 20.000 mp.  Proiectul a fost co-finantat cu ajutorul programului FEADR. Productia de panouri solare este destinata atat pietei interne cat si exportului, deservind direct pietele din Europa Centarala si de Est.

Panourile solare cu tuburi vidate  își demonstrează eficiența acolo unde panourile solare plane nu mai funcționează corespunzător. Astfel, acestea au performante remarcabile chiar si in conditii de  radiație solară scăzuta sau temperaturi scazute.

Folosindu-se această tehnologie, se inregistreaza o eficienta remarcabila a energiei obținute, inclusiv în anotimpurile reci. Aceasta tehnologie este ideala pentru un aport semnificativ la încălzirea apei calde menajere, a locuinței și chiar a piscinelor.

Societatea PANOSOL s-a infiintat in anul 2009 avand capital integral autohton. Principalul obiect de activitate il reprezinta productia de panouri solare si boilere, compania dispunand de o suprafata de productie si depozitare de 3.000 mp  cu o capacitate anuala de productie de 8.000 panouri solare si 8.000 boilere.

Compania este ghidata de standarde de management al calitatii si control al productiei, de tip ISO9001:2008. Echipa PANOSOL este dedicata unei misiuni unice, de a produce solutii simple, durabile si eficiente, pentru consumatori rezidentiali si industriali care sunt preocupati de reducerea facturilor la energie si protectia mediului.

Principalele avantaje competitive ale societatii le reprezinta :

  • calitatea produselor, datorita investitiilor facute in tehnologiile de ultima ora care respecta toate standardele impuse in domeniu,
  • garantie de 10 ani pentru produsele fabricate
  • capacitatea de a raspunde nevoilor unei piete foarte dinamice, cum este cea romaneasca, venind in intampinarea clientilor cu un sistem logistic foarte bine pus la punct
      Detalii suplimentare despre noua gama de produse, sunt disponibile pe www.panosol.ro .