Categorii

Diversificare gama produse in magazinul online Agricol Armag.ro !!!

Data publicarii: 19.04.2012 ora 09:04 AM


Echipa portalului de agricultura www.agricultura-romania.ro vine in sprijinul cititorilor si a fermierilor nu numai prin informatii profesionale din domeniul agriculturii si zootehniei ci si prin o gama variata de produse agricole disponibile in magazinul online functional Armag.ro.

Pe langa gama variata de produse destinate in exclusivitate domeniului de protectie a plantelor, magazinul agricol Armag.ro isi mareste varietatea de produse prin adaugarea categoriei de uleiuri si lubrifianti destinati utilajelor folosite in agricultura.

Armag.ro comercializeaza uleiuri CASTROL la bidoane de 20 L si butoaie de 208 L.

Stransa colaborare cu un distribuitor de produse CASTROL face ca preturile produselor comercializate sa fie cele mai competitive de pe piata la ora actuala.

In aceasta categorie de produse fermierii au posibilitatea sa gaseasca uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru transmisii.

Gama de uleiuri de motor CASTROL AGRI, cuprinde o varietate de uleiuri destinate motoarelor diesel de generatie noua, precum si pentru cele mai vechi, imbunatatind performantele si prelungind durata de viata a pieselor componente diminuand uzura. Uleiurile comercializate sunt aprobate de producatorii de vehicule comerciale si din agricultura din Europa siUSA.

– CASTROL AGRI MP 15W40

– CASTROL TECTION MEDIUM DUTY 15W40

– CASTROL ENDURO MP 10W40

Uleiurile Castrol comercializate, destinate transmisiilor, sunt perfecte pentru toate utilajele agricole, protejand atat cutiile de viteza automate cat si pe cele manuale. Acestea asigura o buna selectare a treptelor de viteza la temperaturi scazute si reduc la minim nivelul de zgomot la temperaturi inalte de functionare.

– CASTROL AGRI TRANS PLUS 80 W (SAE 10W30)

– CASTROL SYNTRANS UNIVERSAL 80W90

Uleiurile hidraulice sunt destinate pentru a fi utilizate in majoritatea sistemelor hidraulice industriale care au nevoie de protectie impotriva uzurii.

– CASTROL HIDRAULIC HYSPIN ZZ46

Produsele pot fi utilizate la camioane, autobuze, utilitare, vehicule off-road si echipamente pentru constructii si agricultura, in functie de specificatiile tehnice si caracteristicile echipamentelor.

Suntem in permanenta deschisi solicitarilor de produse noi, precum si in a va oferi consultanta tehnica si invitam clientii sa acceseze sectiunea contact pentru a lua legatura cu noi sau pentru a lansa comenzi.

Contact: Hirsch Bogdan, tel: 0740316575, e-mail: hirsch.bogdan@gmail.com