Categorii

Simte-te bine in vacanta de Paste cu 4Femina

Data publicarii: 13.04.2012 ora 04:04 PM


Femeile au un program din ce in ce mai solicitant in fiecare zi si de aceea este dificil sa mentina un echilibru intre job si viata de familie. De cele mai multe ori acestea aleg sa foloseasca metode de contraceptie, pentru a evita o sarcina nedorita, dar putine sunt constiente de faptul ca pilulele anticonceptionale pot avea nenumarate efecte adverse asupra organismului, printre care: contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente, scaderea libidoului, cresterea in greutate si suprasolicitarea ficatului. Solutia pentru aceste efecte secundare este 4Femina.
Anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de Paste, le poti face cadou prietenelor tale primul supliment alimentar care contracareaza efectele anticonceptionalelor. 4Femina contine extract de urzica ce are efect diuretic si detoxifica organismul. Continutul de ceai verde anihileaza radicalii liberi, iar cromul scade pofta de dulciuri, ajutand la scaderea in greutate. Extractul de Guarana este un bun antioxidant si creste tonusul psihic si libidoul. 4Femina este un supliment alimentar natural, care va fi apreciat de orice femeie interesata de frumusete si de adaptarea unui stil de viata sanatos in fiecare zi.
Din nefericire, viata cotidiana presupune deadline-uri, sarcini dificile si urgente care apar atat la serviciu, cat si in viata personala. In acest sens, stilul de viata alert impune un regim alimentar nesanatos cu repercusiuni majore pe termen lung. Atunci cand la stresul zilnic adaugam un tratament cu anticonceptionale si un regim alimentar fara vitamine si minerale, organismul nostru devine din ce in ce mai slabit.
Atunci cand ne dam seama ca stilul nostru de viata nu este unul “ideal”, este de dorit sa incercam sa ne ajutam organismul sa invinga stresul si agresiunile la care este supus. 4Femina este un supliment benefic pentru toate femeile, fie ca folosesc sau nu anticonceptionale, datorita continutului sau bogat in vitamine si minerale provenite din extracte naturale.

Pret recomandat: 17 lei