Categorii

“Educatia si sanatatea copilului tau”

Data publicarii: 12.04.2012 ora 09:04 PM


Royal Kids Academy este brand-ul educational dedicat dezvoltarii copilului dumneavoastra!

Deoarece ne asumam acest dicton cu responsabilitate, profitam de orice ocazie sa informam publicul nostru tinta, astfel incat sa putem aduce un impact pozitiv, alaturi de sustinatorii si simpatizantii nostri.

Astfel, pe data de 21 aprilie 2012, incepand cu orele 17.00, la Hotel Ibis, Constanta, organizam evenimentul ”Educatia si sanatatea copilului tau”, adresandu-ne parintilor cu copii intre 1-12 ani, dornici sa afle informatii esentiale despre premisele perfomantelor educationale, sportive, artistice si cele mai bune recomandari medicale pentru sanatatea copilului, livrate de cei mai buni specialisti.

Pentru a veni in ajutorul parintilor, am selectat cu grija temele de discutie. Printre subiectele ce vor fi abordate, enumeram :

  1. Dezvoltarea creativitatii artistice a copilului;
  2. Inteligenta lingvistica a copilului;
  3. Sportul si cresterea armonioasa a copilului;
  4. Promovarea elitei si a performantei scolare;
  5. Implementarea unui stil de viata sanatos de la o varsta frageda.

Fiti alaturi de noi si veti avea posibilitatea de a interactiona cu invitatii nostri surpriza, persoane cu o experienta deosebita in domeniul educatiei fizice, activitatii scolare si a sanatatii copilului.

 

Participarea la eveniment este gratuita si se face numai prin confirmare telefonica la numarul 0724 756 020.

Eveniment organizat de Gradinita si Centrul Educational Royal Kids Academy si sustinut de Spitalul Privat ISIS si Expertissa Constanta.

 

 Despre organizator

Royal Kids Academy este o institutie cu o oferta educationala variata, avand ca grup tinta copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani. Gradinita si Centrul Educational Royal Kids Academy  reprezinta locul in care este recunoscuta unicitatea fiecarui copil, avand ca misiune asigurarea unui mediu primitor si afectuos, in care copilul sa isi cultive capacitatile intelectuale, creativitatea, abilitatile sociale si unde sa ii fie facilitata dezvoltarea psihomotrica armonioasa.

Pentru mai multe detalii, va asteptam si pe pagina noastra WEB, www.royalkids.ro