Categorii

S-a lansat EroticDeals.ro – primul site de reduceri colective dedicat exclusiv adultilor

Data publicarii: 11.04.2012 ora 04:04 PM


Incepand cu luna aprilie 2012, este activ site-ul www.eroticdeals.ro, primul site de reduceri colective dedicat exclusiv adultilor, ce ofera reduceri speciale la produse si servicii dintre cele mai variate, incluse in categoria „peste 18 ani”.

EroticDeals.ro este o premiera pe piata din Romania, fiind primul site de nisa dedicat exclusiv adultilor. Oferind discount-uri de pana la 90%, site-ul promoveaza zilnic oferte dintre cele mai indraznete. Fie ca este vorba despre lenjerie intima, sex shop-uri, saloane de masaj erotic, produse pentru performanta sexuala sau servicii destinate imbunatatirii vietii de cuplu, EroticDeals.ro ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de promotii.

EroticDeals.ro isi propune sa le redea utilizatorilor sai cutezanta de a experimenta, de a incerca noi provocari, profitand de multitudinea ofertelor incitante. Reducerile oferite sunt menite a stimula curajul celor care nu indraznesc in mod obisnuit sa foloseasca anumite produse sau servicii dedicate exclusiv adultilor.

Site-ul utilizeaza platforma mobilPay pentru tranzactii cat se poate de sigure si garanteaza confidentialitatea datelor utilizatorilor sai.

Accesul pe site este interzis persoanelor care nu au implinit inca varsta de 18 ani – EroticDeals.ro nu incurajeaza trivialitatea, ci sprijina libera exprimare a senzualitatii.