Categorii

Informatii si recomandari despre serviciile de inchirieri auto in Bucuresti

Data publicarii: 11.04.2012 ora 04:04 PM


Peste cateva zile, urmeaza cea mai importanta sarbatoare pentru crestini, sarbatoarea Pastelui.

Foarte multi romani se intorc in tara la familie si au nevoie, pentru scurta perioada de vacanta, de un autoturism pentru a se putea deplasa. Deasemenea turistii straini care viziteaza Romania sunt dispusi la apele le serviciile rent a car.

In toata tara exista numeroase firme de inchirieri auto care ofera pentru preturi incepand si de la 15 Euro/zi posibilitatea de a inchiria o masina. Preturile rent a car pot ajunge si la 100Euro/zi pentru masinile SUV All Road sau cele de lux.

Am efectuat un studiu printre firmele de inchirieri auto Bucuresti si va recomandam ce ar trebui sa stiiti inainte de a  inchiria un autoturism in Bucuresti sau intr-o alte localitate din Romania:

–    In general pentru a apela la servicii de inchirieri auto trebuie sa ai varsta minima 21 ani. Sunt destul de multe firme care ofera masini doar soferilor peste 25 de ani si cu experienta la sofat de minim1 an de zile.

–    Cei care isi doresc masini de inchiriat trebuie sa aiba carnet de conducere mai vechi de un an.

–    Toate masinile oferite spre inchiriere trebuie sa fie asigurate Casco. Astfel sunteti acoperiti in caz de furt sau avarii.

–    Masinile trebuie sa dispuna de asigurare RCA valida.

–    Majoritatea firmelor ofera posibilitatea de preluare sau predare direct la aeroport, contra unei taxe de aeroport.

–    In general, perioada minima de inchiriere a unei masini in Romania este de 3 zile.

–    Atentie la momentul in care returnati masina, ca daca depasiti si cu cateva ore numarul de zile negociate veti mai plati inca o zi de inchiriere.

–    Majoritatea firmelor cer o garantie de cateva sute de EUR in momentul inchirierii masinii, care se blocheaza pe card.

Acestea sunt doar cateva sfaturi rent a car, insa puteti cere detalii si informatii suplimentare de la firma rent a car de unde doriti sa inchiriati masina.