Categorii

Pachete turistice cu servicii de inchirieri auto incluse

Data publicarii: 10.04.2012 ora 10:04 PM


Agregatorii de oferte turistice au devenit foarte populari in ultimii ani. Un astfel de exemplu este site-ul www.expedia.com care ofera posibilitatea rezervarii dintr-un singur loc, dar comparand mai multe oferte turistice, a mai multor servicii: bilete de avion, cazare la hotel, sau oferte de inchirieri auto. Avantajul este ca nu trebuie sa te duci pe mai multe site-uri si sa faci mai multe rezervari. In plus, achizitionarea unor servicii turistice la pachet, va poate asigura preturi mai mici cu discount-uri garantate.

“Modelul de afaceri bazat pe conceptul “all in one” sau “all inclusive” au dus la crearea unor programe care integreaza mai multe servicii cumparate mai ieftin dintr-un singur loc” ne-a declarat Alin Savu director departament rent a car la Car Rental Organization. “Acum un pachet de vacanta complet include cazarea la hotel, transportul cu avionul si serviciul de inchirieri auto la destinatie” ne spune Savu.

Industria turismului a evoluat foarte mult in ultimii ani, ceea ce a coagulat operatorii turistivi in jurul creeri unor oferte comune de servicii turistice adiacente. Integrarea cazarii si transportului (avion, inchirieri masini) este un bun exemplu.