Categorii

G Data InternetSecurity ofera cea mai buna protectie

Data publicarii: 09.04.2012 ora 03:04 PM


Tehnologia de securitate germana, castigatoare in testul comparativ Stiftung Warentest

Nu este potrivit ca o solutie software de securitate sa usureze viata infractorilor online si a programelor malware. A avea o solutie de securitate comprehensiva este asadar un element esential in buna functionare si organizarea unui computer. Dar care este solutia pe care un utilizator se poate baza? Aceasta a fost intrebarea adresata de Organizatia consumatorilor germani Stiftung Warentest, care a pus sub microscop 14 solutii Internet security si 4 programe antivirus in cel mai recent test comparativ, editia martie 2012. Rezultatul: ‘Made in Germany’ a fost in varful piramidei in fiecare segment important al testului. G Data InternetSecurity 2012 a impresionat Stiftung Warentest prin cea mai buna detectie malware, cel mai rapid timp de raspuns la noi amenintari si un firewall excelent. Stiftung Warentest a oferit solutiei G Data InternetSecurity distinctia de cel mai bun program de protectie antivirus.

”Suntem incantati de rezultatul atat de bun obtinut in renumitul test Stiftung Warentest. Inca o data, acest test aduce o dovada impresionanta a eficientei tehnologiei de securitate ‘Made in Germany’. In plus, rezultatul arata ca inclinarea spre utilizator si suportul oferit au o importanta cruciala. Asadar, nu sunt surprins ca providerii germani exceleaza la acest capitol,” explica Dr Dirk Hochstrate, Managing Director al G Data. Hochstrate este indignat de performantele slabe dovedite de unii dintre producatori in testul efectuat pe firewall-urile incluse in solutiile de securitate: “Mi se pare de neinteles cum unii producatori pot dezvolta firewall-uri mai slabe decat cele standard de Windows. Asta inseamna, de fapt, ca sistemele sunt slabite tocmai de solutiile de securitate menite sa le protejeze.”

Concluzia Stiftung Warentest: “G Data ofera cea mai buna protectie antivirus. Programul dezvoltat de compania germana este cel mai rapid in detectia noilor amenintari. Firewall-ul G Data este mai bun decat firewall-ul Windows 7.”

Detalii ale testului

  • Solutii de securitate testate: 14 solutii Internet security, inclusiv G Data InternetSecurity 2012, si 4 programe antivirus
  • Numar de programe malware testate: 1800 fisiere cu amenintari curente
  • Publicat in ‘testul’ revistei, editia martie 2012

Cea mai recenta versiune a solutiei InternetSecurity inclusa in generatia 2013 va fi comercializata in luna aprilie si in Romania. Utilizatorii solutiei G Data InternetSecurity 2012 beneficiaza de upgrade gratuit la versiunea 2013.

G Data InternetSecurity 2013

Protectie comprehensiva instanta impotriva virusilor si a tuturor riscurilor de pe Internet.

G Data InternetSecurity 2013 foloseste cele mai noi tehnologii pentru a furniza cea mai buna protectie posibila impotriva virusilor, atacurilor de hacking si a tuturor pericolelor de pe Internet. Filtrul antispam inclus blocheaza toate e-mail-urile nedorite sau periculoase. Solutia de securitate include si un modul de control parental destinat pentru protectia copiilor de website-urile neadecvate. G Data InternetSecurity 2013 este rapid si usor de setat, functioneaza silentios in background si nu incetineste sistemul.

Versiuni si preturi

G Data InternetSecurity 2013 ESD 1 PC: RRP 19 €

G Data InternetSecurity 2013 1 PC (cutie): RRP 20 €

G Data InternetSecurity 2013 ESD 3 PC: RRP 24.50 €

G Data InternetSecurity 2013 3 PC (cutie): RRP 26 €

Cerinte de sistem

PC cu Windows 7/Vista (32/64-bit) cu cel putin 1 GB RAM sau Windows XP (cel putin SP2, 32-bit) cu 512 MB RAM