Categorii

Aparatul cu ultrasunete Anti Caini Agresivi a fost lansat pe 2u2me.ro

Data publicarii: 09.04.2012 ora 03:04 PM


Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi este prezent acum pe magazinul online 2u2me. Dispozitivul impotriva cainilor are capacitatea de a tine la distanta cainii agresivi. Acest lucru este posibil datorita ultrasunetelor emise de acesta prin simpla actionare a butonului de care dispune. Aparatul cu ultrasunete a fost lansat in aceasta saptamana in cadrul magazinului online 2u2me, cu scopul punerii la indemana vizitatorilor a unei solutii eficiente impotriva cainilor agresivi.

Aparatul impotriva cainilor agresivi este disponibil in cadrul magazinului 2u2me in doua culori si poate fi achizitionat impreuna cu bateria de 9V. La realizarea pretului aparatului cu ultrasunete s-a avut in vedere mentinerea unui nivel usor accesibil publicului larg. Valoarea la care se comercializeaza aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi, in cadrul magazinului online este de 49,59 Lei.

Magazinul online 2u2me pozitioneaza pretul aparatului cu ultrasunete intr-o zona confortabila, la indemana celor mai multi dintre vizitatori. Aceasta masura poate duce la excluderea posibilitatii privarii unora dintre vizitatori de la achizitionarea acestuia, din cauze strict legate de nivelul pretului. Utilizarea aparatului cu ultrasunete poate fi o solutie in preajma cainilor agresivi. Pretul propus de magazinul online 2u2me este unul ce poate face achizitia mult mai lejera pentru multi dintre vizitatorii sai.

Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi este oferit spre vanzare in cadrul magazinului online in categoria cu acelasi nume. Sectiunea “Aparat impotriva cainilor” a fost generata special, cu scopul unei orientari precise in site a tuturor celor ce doresc achizitionarea unui dispozitiv cu ultrasunete. Pretul de achizitie a aparatului impotriva cainilor este unul competitiv. Magazinul online 2u2me anunta vanzarea dispozitivelor cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi la pretul de 49,59 Lei.

http://www.2u2me.ro/aparat-impotriva-cainilor/509-aparat-ultrasunete-impotriva-cainilor.html