Categorii

Pentru participarea la Săptămâna Sănătăţii, Donna Medical Center a pregătit multe surprize şi reduceri!

Data publicarii: 04.04.2012 ora 11:04 AM


Bucureşti 4 Aprilie 2012: În săptămâna 2-7 Aprilie, Donna Medical Center va participa la Săptămâna Sănătăţii, un eveniment realizat pentru a marca Ziua Internaţională a Sănătăţii din 7 Aprilie. Evenimentul va avea loc în Pasajul Universităţii, în fiecare zi, de Luni până Sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00, iar la standul clinicii, trecătorii şi mai ales doamnele, vor fi aşteptaţi cu  surprize, premii şi reduceri de până la 40% la serviciile medicale oferite de clinică!

Săptămâna Sănătăţii este un eveniment ce îşi propune să ofere publicului o gamă largă de informaţii despre sănătate, frumuseţe, nutriţie, sport şi un stil de viaţă sănătos. Pentru participarea la acest eveniment centrul medical Donna a pregătit surprize, printre care o tombolă la care participanţii pot câştiga unul dintre cele șase premii puse în joc: Premiul cel mare constă într-un voucher Donna 40 Plus în valoare de 450 lei, două premii Donna 20 Plus în valoare de 350 lei şi trei premii care sunt formate dintr-o ecografie mamară cu sonoelastografie, fiecare în valoare de 220 lei. Tot ce trebuie aceştia să facă este să completeze biletul de tombolă cu datele personale şi să raspundă la întrebarea finală. Extragerea caştigatorilor va avea loc Sâmbătă, 7 Aprilie, începând cu ora 11.30.

„În afară de tombolă Donna Medical Center va oferi în Săptămâna Sănătăţii reduceri la serviciile medicale, iar pentru a veni în întâmpinarea femeilor ocupate, programarile se vor putea face chiar la standul clinicii. Ne dorim ca la acest eveniment să avem posibilitatea de a informa femeile referitor la cancerul de sân sau alte afecţiuni specific feminine şi să le determinăm să nu neglijeze controlul anual recomandat. Acest lucru îl vom face prin oferirea ficărei vizitatoare la stand a unui flyer informativ despre examenele necesare şi a unei reduceri de 10% la serviciile medicale.”, a declarat dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center, doctor în medicină și Membru fondator al Societăţii de Imagistica Sânului din România.

Cu ocazia acestui eveniment, centrul medical dedicat sănătății femeilor va lansa două pachete de servicii medicale noi, Onco Plus și Sănătate Plus, ca o completare a celor două deja existente: Donna 20 Plus şi Donna 40 Plus. Aceste noi pachete, ca și cele deja lansate, vor avea preţuri foarte avantajoase, cu reduceri de până la 40% din preţul serviciilor medicale incluse. Toate cele patru vouchere vor fi valabile până la data de 31 Mai 2012.

Donna Medical Center este o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor specializată în diagnosticul cancerului de sân, dar și al altor afecțiuni ginecologice, mamare sau endocrinologice, cabinetele de specialitate din cadrul clinicii fiind: ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie, medicină internă, homeopatie şi psihologie. Donna Medical Center reprezintă  pasiune, dăruire, profesionalism şi artă în slujba sănătăţii femeilor.

Controlează-te! Fii sigură că ești bine!

www.donna-medicalcenter.ro