Categorii

Lansare Magazin online Agricol Armag.ro

Data publicarii: 04.04.2012 ora 04:04 PM


Echipa portalului de agricultura www.agricultura-romania.ro vine in sprijinul cititorilor si a fermierilor nu numai prin informatii profesionale din domeniul agriculturii si zootehniei ci si prin o gama variata de produse agricole disponibile in magazinul online functional Armag.ro

Magazinul Armag  are ca obiectiv principal de activitate  comercializarea  produselor agrochimice si ofera clientilor o varietate mare de produse pentru protectia plantelor, (erbicide, insecticide, insecto-fungicide, acaricide, regulatori de crestere, ingrasaminte foliare) care acopera o arie foarte mare de plante de cultura, legume si pomi fructiferi.

Prin acest magazin dorim sa oferim fermierilor dintaranoastra posibilitatea de a gasi orice produs necesar culturilor intr-un singur loc, care pot fi achizitionate foarte rapid si la indemana tuturor.

Magazinul se remarca printr-un design deschis si o interfaţa prietenoasa. Clientului ii este deosebit de usor sa navigheze prin meniul intuitiv astfel aranjat incat sa gaseasca cat mai rapid produsul dorit alaturi de informatiile necesare.

Secţiunile principale conduc utilizatorul spre fiecare cultura in parte careia ii sunt alocate o serie de produse specifice precum si caracteristicile, si modul de folosire a acestora care sa ajute fermierul sa faca alegerea corecta.

Prima pagina este destinata produselor promotionale care au un pret special si a informatiilor de ultima ora.

Suntem in permanenţa deschisi solicitarilor de produse noi, precum si in a va oferi consultanta tehnica si invitam clienţii sa acceseze secţiunea contact pentru a lua legatura cu noi sau pentru a lansa comenzi.

Erbicidele comercializate sunt performante si competitive si ajuta fermierii sa lupte cu buruienile care sunt o problema in culturile de cereale, livezile de pomi fructiferi, precum si in legumicultura.

Orice cultură agricolă este atacată de dăunători si privind din punct de vedere sistematic şi faunistic, speciile de insecte fitofage sunt prezente în toate zonele de cultură inclusiv în depozite, de aceea gama de insecticide are scopul de a tine sub control toate insectele daunatoare din culturile agricole pentru a diminua pagubele produse de acestea.

Fungicidele vin in ajutorul fermierilor pentru a putea combate toate bolile aparute la plantele cultivate care pot cauza distrugerea acestora si diminuarea recoltelor.

Agentii patogeni care afecteaza culturile agricole creeaza pagube considerabile daca nu se iau masuri de prevenire si combatere, cu atat mai mult deoarece acestia sunt observati doar in momentul in care boala isi face aparitia.

Cine isi doreste culturi de calitate superioara si o productie pe masura, gaseste la noi ingrasaminte foliare si regulatori de crestere care ofera plantelor un supliment de substante nutritive care nu se gasesc in sol sau sunt in cantitati insuficiente.

Toate produsele comercializate sunt prezentate in diverse tipuri de ambalaje care  confera  accesibilitate tuturor categoriilor de clienti, micilor fermieri, cat si societatilor agricole care lucreaza suprafete mari de teren.

Distribuim produse cu renume pe piata agricola apartinand urmatoarelor companii: Alchimex, BASF Agro, Bayer Cropscience, Chemetura, Dow Agrosciences, Du Pont, Global Corp, Makhteshim Agan, Mosanto, Nipoon Soda, Syngenta, Nissa Chemical Nufarm.

www.armag.ro

Contact: Hirsch Bogdan

Telefon: 0740316575

E-mail: hirsch.bogdan@gmail.com