Categorii

Usi de garaj profesionale pentru siguranta indelungata!

Data publicarii: 03.04.2012 ora 04:04 PM


Esentialele usi de garaj reprezinta siguranta, incredere si stoparea pericolelor. Inca din istorie oamenii care isi permiteau o masina, de obicei o adaposteau in aceiasi cladire sau in acelasi subsol in care isi adaposteau si animalele. Intre timp mirosurile neplacute s-au imbibat in masini iar oamenii nu au mai suportat acest lucru, incepand constructia unor garaje publice incapatoare unele putand adaposti chiar pana la 100 de masini.
In timpul cand compania de automobile Ford a inceput constructia masiva a masinilor, acesteau au devenit accesibile pentru un vast segment de populatie, si astfel garajele publice trebuiau modificate datorita numarului mare de masini! Astfel au aparut garajele private, in curtea fiecarei familii care avea o masina crescand totodata si masurile de siguranta si securitate a bunului respectiv.

Odata cu aparitia masinilor au aparut si primele tentative de furt, astfel incat oamenii au devenit vigilenti si au inceput sa se orienteze spre obiecte profesionale de securitate a imobilului si pentru garaje.
Astfel industria de usi garaj a inceput sa se dezvolte considerabil si odata cu ea industria de usi de exterior, usi de garaj, usi tehnice si alte tipuri de usi metalice  care s-au dezvoltat in mod simtitor.
Astazi gasim o multitudine de usi de garaj indiferent de stilul de usi de garaj, incuietori pentru usi si deschizatori.
In functie de climatul in care locuiesti ai nevoie de o usa de garaj prielnica vremii, care sa nu inghete la temperaturi joase sa fie rezistenta la orice intemperie a naturii.

Din fericire locuitorii Romaniei nu se lupta cu vreme extrem de grea iarna, insa si la noi in tara exista probleme meteo destul de frecvente, iar pentru aceste fenomene trebuie sa fim pregatiti.
Aceste usi de garaj se achizitioneaza din magazinele de specialitate si nu de la comerciantii ambulanti care iti promit “calitate la preturi incredibile”.

Trebuie sa fiti extrem de vigilenti in momentul in care doriti sa faceti o astfel de investitie. Cu masurile de rigoare, o analiza ampla pentru structura casei pentru a verifica rezistenta si astfel materialul din care usa de garaj trebuie sa fie compusa este cea mai indicata.

Ideal ar fi ca in momentul in care doresti instalarea unei usi de garaj sa alegi o usa tip rulou, la care sa adaugi motoarele de deschidere proprii si sa nu te zgarcesti la astfel de investitii, mai ales ca este vorba despre o investitie durabila pe termen lung. Acest gen de usi tip rulou sunt flexibile si cu ajutorul lor se face economie de spatiu. Utilizate la spatii comerciale si in mediul industrial.
Datorită construcţiei lor simple, usile tip rulou sunt deosebit de economice. Deasupra uşii ocupa foarte putin spaţiu, deoarece ruloul este foarte compact.
Viziteaza magazinul online www.usi-tehnice.ro si descopera o companie care opereaza cu personal calificat in domeniul de inchideri industriale.
Experienta indelungata permite companiei sa propuna pe piata usi din materiale inovatoare, functionale, certificate, produse de stricta necesitate in conformitate cu reglementarile în vigoare.

Sediul operational este situat in BUCURESTI, dar activitatea se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei cu o retea extinsa de colaboratori in intreaga tara.