Categorii

Prima STAMPILA ROTUNDA din ROMANIA cu protectie antibacteriana

Data publicarii: 31.03.2012 ora 11:03 PM


Stampile cu protectie antibacteriana! COLOP si Microban® International Ltd. au semnat recent un contract dezvoltand astfel o alianta strategica pentru domeniul stampilelor. Drept urmare COLOP este primul brand de stampile, din intreaga lume, ce va oferi stampile fabricate din materiale cu protectie antibacteriana. SERKO ADVERTISING SRL partner COLOP Romania pune la dispozitia clientilor noua stampila rotunda de firma cu protectie antibacteriana

SERKO ADVERTISING SRL partner COLOP Romania pune la dispozitia clientilor noua stampila rotunda de firma cu protectie antibacteriana.

SERKO ADVERTISING SRL vine in sprijinul tuturor celor care lucreaza zilnic cu stampilele, incepand cu data de 1 Aprilie 2012, puteti comanda STAMPILA CU PROTECTIE ANTIBACTERIANA

STAMPILA ROTUNDA CU PROTECTIE ANTIBACTERIANA se poate folosi pentru firma, avocati, medici, doctori, pfa, promotii

Incepand de acum puteti sa va protejati impotriva bacterilor si in momentul folosiri STAMPILEI, folosind noua STAMPILA ROTUNDA R30 cu protectie antibacteriana.

STAMPILA ROTUNDA R30 cu protectie antibacteriana asigura protectie impotriva bacterilor, in cazul in care o stampila este folosita de mai multe persoane.

STAMPILA ROTUNDA R30 cu protectie antibacteriana se preteaza pentru doctori, spitale, functionari publici si alte domeni  in care stampila este folosita de mai multe persoane.

Pentru comenzi si informatii suplimentare va asteptam la

SERKO ADVERTISING SRL

0722.643.673.

www.serko.ro

www.stampileieftine.ro