Categorii

Alege natural pentru dormitor

Data publicarii: 30.03.2012 ora 09:03 AM


Fiecare dintre noi incercam sa cautam si sa alegem acele lucruri care sunt produse din materiale naturale, incercand astfel sa folosim cat mai putin produse a caror materie prima este provenita din elemente obtinute prin sinteza chimica. Daca pentru alimente ne-am indreptat atentia catre produse obtinute in ferme care folosesc doar ingrasaminte naturale pentru oricare tip de produs, in sfera accesoriilor pentru casa ne vom ingriji sa gasim articole care au in componenta materiale obtinute din materie prima naturala.

O gama de produse pe care le folosim regulat sunt cele care provin din industria textila, pentru care a fost folosita ca materie prima naturala bumbacul. Obtinerea firelor din bumbac urmeaza o cale dificila de productie, de la plantarea, recoltarea si mai apoi trecerea printr-un proces tehnologic soficticat, pana la realizarea panzei tesute. De la lenjerie personala de toate genurile, pana la haine si tricotaje, textura din bumbac este prezenta si apreciata de catre clienti.

Un produs aparte pe care il folosim zilnic este reprezentat prin lenjerii de pat, care au un rol important in complexul de factori care contribuie la odihna noastra. Daca patul pe care l-am ales este conform cu dorintele si necesitatile noastre fizice, atunci lenjeria cu care il vom acoperi va trebui sa fie una confectionata dintr-un material moale, calduros si placut la atingere. Care alt material ar putea indeplini mai bine toate aceste pretentii indreptatite, decat bumbacul ?

Veti putea alege dintr-o gama variata de culori si dimensiuni lenjerii moderne pentru pat pe care le veti putea asorta chiar cu stilul in care este mobilat dormitorul dumneavoastra. Inainte de a cumpara asigurati-va ca dimensiunile pe care le are lenjeria pat va putea acoperi in intregime marimea acestuia, lasand chiar o rezerva pentru a putea fi bine pozitionata.