Categorii

Pardoselile Decolandia la Ambient Expo – Romexpo

Data publicarii: 29.03.2012 ora 04:03 PM


In perioada 29 martie – 1 aprilie 2012 puteti gasi pardoselile pentru terase de la Decolandia la targul international de produse pentru amenajari interiare (Ambien Expo) in cadrul Romexpo. Locatia este in pavilionul central la etajul 1, standul 203.

Decolandia pune la dispozitie sisteme pentru terase tip compozit, un material foarte rezistent la exterior si cu aspectul si proprietati foarte asemanatoare lemnului natural. Materialul contine defapt 60% lemn si 40% polimeri HDPE si alti aditivi. Materialul este ecologic, neavand compusi toxici si fata de lemn are avantajul ca nu putrezeste, nu mucegaieste, nu crapa si nu se decoloreaza sub efectul razelor ultraviolete. Mentenanta este foarte usoara, neavand nevoie de uleiere anuala ca in cazul teraselor de lemn. In plus, spre deosebire de multe specii de lemn care necesita un tratament antiputrezire care este nociv sanatatii umane, acest material nu este periculos pentru sanatatea umana.

Pe perioada targului veti putea beneficia de discounturi foarte avantajoase pentru contractele semnate in cadrul targului.

Mai multe informatii puteti gasi pe pagina companiei www.decolandia.ro