Categorii

Super carucioare copii pentru super bebe!

Data publicarii: 28.03.2012 ora 02:03 PM


In secolul vitezei au fost create carucioare copii din ce in ce mai diversificate, pentru ca parintii sa se bucure de confort si sa aiba sentimentul sigurantei pentru pitici, atunci cand merg la plimbare sau excursii pe termen lung sau scurt.
Multe dintre aceste carucioare pentru copii au fost perfectionate si imbunatatite in mod vizil , imediat dupa inventarea balamalelor si descoperirea franelor, s-au construit carucioare pentru gemeni si chiar pentru tripleti!

Stiai ca in urma cu cateva sute de ani bastinasii americani foloseau un leagan din scandura, acoperit cu carpe si decorat cu frunze, in care parintii isi lasau copii singuri, deoarece erau infasurati in panglici de dantela?

Carucioarele moderne din ziua de astazi sunt prevazute cu landou, acestea se numesc carucioare cu landou iar unele sunt prevazute su scaun de masina. In ziua de astazi un copil poate calatori cu orice mijloc de transport, fara sa sufere nici cel mai mic disconfort.
Indiferent daca iese la plimbare in parc sau cu parintii, calatorind cu masina, trenul sau avionul marile companii multinationale care fabrica articole pentru copii s-au gandit la toate aceste aspecte.
Carucior sport sau cu landou, carucioare elegante sau carucioare cu design modernist reprezinta alegerile parintilor care isi doresc calitate si confort pentru copilasii lor!

Magazinul online pentru copii www.mini-mag.ro detine o gama larga de carucioare de acest gen potrivite tuturor necesitatilor pe care le are un parinte activ.
Mini-mag iti recomanda aceste carucioare bebelusi pentru uzul zilnic, pentru iesirile in aer liber, pentru excursii la mare sau la munte, pentru iesirile in mall-uri sau la cumparaturi!
Carucioarele sunt prevazute cu diferite tipuri de accesorii avand utilitati practice, facilitand astfel munca parintilor!

Te asteptam in magazinul www.mini-mag.ro pentru a descoperi universul copiilor unde vei gasi cel mai potrivit carucior bebe, necesar si totodata indispensabil!