Categorii

Racoreste casa cu jaluzele exterioare

Data publicarii: 27.03.2012 ora 10:03 AM


Chiar daca dupa o sezon rece care parea ca nu se mai sfarseste, incercam inca sa ne amagim ca zilele toride ale verii ar putea fi ceva mai indepartate si inca nu vrem sa ne gandim la asta. Cu toate acestea realitatea momentului ne va aduce cu picioarele direct pe asfaltul incis si dupa o zi de munca chiar ne dorim sa ne refugiem in casa sau apartamentul nostru racoros.

Am scris cuvantul magic pentru sezonul de vara: racoros ! Ei bine, racoare in casa se poate realiza si cu un sistem de aer conditionat, dar, cu ce costuri – financiare si poate unerori chiar pentru sanatate. De ce nu am incerca si altfel, adica printr-un sistem de umbrire eficient cu jaluzele exterioare ?

Sistemul constructiv al acestor sisteme de umbrire a ferestrelor are o eficacitate sporita care rezida in proiectarea si tehnologia de fabricatie aparte de care beneficiaza. In esenta materialele sunt de asa natura incat vor crea o bariera suficient de solida atat in fata caldurii toride a verii cat si a imtemperiior iernii.

Rezultatul acestor specificatii aparte este crearea unei paturi de aer cu o temperatura constanta in fata zonelor vitrate ale ferestrelor si oprirea in acest mod a pierderilor de caldura iarna, iar in timpul verii blocarea radiatiei calorice solare excesive.

In practica prin folosirea unor sisteme de umbrire eficiente veti avea placuta supriza ca facturile pe care le aveti de achitat pentru energie consumata, atat pentru climatizare cat si pentru incalzire, sa scada cu un procent apreciabil. Veti putea mentine in acest mod o temperatura ambientala placuta cu un cost scazut.

Nu va ramane decat sa contactati o firma specializata si cu referinte bune in acest domeniu, iar specialistii isi vor oferi concursul pentru realizarea si montarea unor jaluzele exterioare de calitate.