Categorii

Evolutie pentru Mirano si Delsey

Data publicarii: 27.03.2012 ora 02:03 PM


Brandurile de accesorii de calatorie Mirano si Delsey isi provoaca clientii cu  schimbari notabile de stil

Inceputul sezonului de primavara vara aduce foarte multe schimbari in cadrul Mirano Group, detinator exclusiv al brandurilor de calatorie Mirano si Delsey.

In primul rand, gama de produse Mirano se schimba aproape complet prin noi modele diferite substantial fara de cele existente acum in magazine. Astfel, noile produse aduc un plus de calitate consumatorilor obisnuiti deja cu brandul si promit sa convinga si noi amatori de calatorii.Aceasta schimbare va fi vizibila inclusiv in designul magazinelor, design ce isi propune sa fie mai proaspat dar la fel de ergonomic si functional.

Singura constanta in accesoriile Mirano va fi reprezentata de raportul corect calitate pret, atu care a iinsotit produsele Mirano de la bun inceput.

Nici varianta high-class a accesoriilor de calatorie din magazinele Mirano, reprezentata de brandul francez Delsey, nu isi tradeaza constanta nevoie de evolutie.

Delsey pregateste pentru primavara aceasta modele inovative care integreaza principalele atribute-cheie ale produselor: rezistenta modelelor 100% policarbonat, siguranta inchizatorilor si a sistemului antiefractie unic ZIP SECRI TECH  si nu in ultimul rand, calitatea de usor a oricarui bagaj Delsey.

Tocmai acest atribut, lightness, este si cel care pregateste vedeta acestui sezon, cel mau usor troller din lume, produs lansat international primavara aceasta si va fi disponibil publicului roman in reteaua magazinelor Mirano din intreaga tara.