Categorii

Masini de inchiriat in Brasov

Data publicarii: 26.03.2012 ora 05:03 PM


Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania, Brasovul este un oras ce atrage sute de turisti in fiecare an datorita atmosferei de vacanta ce o emana, indiferent de anotimp.

Dintre numeroasele obiective turistice care ii imbogatesc si ii infrumeseteaza arhitectura amintim Strada Sforii, construita initial ca drum de acces pentru pompieri, astazi este considerata a fi cea mai ingusta strada din Europa.

O alta atractie turistica este Casa Hirscher, construita in anul 1545 este inconjurata in mister si legende, cea mai cunoscuta fiind cea in care se spune ca datorita unor hoti mult prea lacomi care au vrut sa ii taie un deget pentru a lua un inel, fiica vaduvei Apollonia Hirscher a ‘inviat’, iar casa a fost ridicata in cinstea si amintirea lor.

Pentru cei care vor sa incheie intr-un mod romantic o zi plina, terasa Belvedere este doar la un drum cu telecabina distanta. Astfel, va puteti bucura de un apus de soare minunat, avnd intregul oras la picioare.

Easy-Rentals Romania va ofera servicii de inchirieri auto in Brasov si nu numai la cele mai avantajoase preturi. Pentru informatii legate de masini de inchiriat in Brasov sau oricare alta localitate din tara, va invitam sa ne vizitati site-ul la www.easy-rentals.ro/brasov.php sau sa ne contactati la 0769 007 305; 0344 889 751 sau la contact@easy-rentals.ro.