Categorii

Proiecte case, amenajari si design interior

Data publicarii: 23.03.2012 ora 04:03 PM


In constructia unei case nu trebuie sa va puneti problema cheltuelilor mari ci mai degraba gasirea de solutii moderne de economisire atat in realizarea constructiei cat si de reducere a costurilor de intretinere.

Echipa de profesionisti CUB Arhitect va ajuta sa economisiti bani cu proiecte de case economice si ecologice: proiecte case moderne, proiecte case cu mansarda, proiecte pensiuni.

Un proiect de casa sau vila bine gandit si conceput de un arhitect profesionist poate reduce costurile de realizare a constructiei, optimizarea spatiului disponibil cu solutii eficiente si moderne sau integrarea de sisteme de energie regenarabila.

Noi va propunem modele de case moderne, proiecte de case din lemn simple sau cu etaj, case de vacanta sau ansambluri rezidentiale care pot fi adaptate cerintelor si nevoilor clientilor nostri dar si terenului pe care il detin.

Serviciile de arhitectura pe care le oferim sunt complete si profesioniste: planuri de arhitectura detaliate pentru structura de rezistenta si toate elementele constructiei ce tin de fatade, acoperis, mansarde si terase sau etaj, folosirea optima a spatiului in compartimentare si dispunere. Pentru sistemele de incalzire si ventilatie dar si pentru reteaua electrica realizam planuri si schite tehnice detaliate.

In pachetele nostre de servicii de arhitectura sunt incluse si servicii de amenajari si design interior, design de mobilier sau design de obiect. Indiferent daca doriti sa amenajati o locuinta noua sau sa redecorati locuinta pe care o aveti deja si sa optimizati spatiul util, specialistii nostri au intotdeauna solutiile de care aveti nevoie.

Cu biroul nostru de arhitectura economisti bani, castigati confort si spatiu pentru o locuinta rezidentiala frumoasa in care sa petreceti momente placute alaturi de intreaga familie.