Categorii

Triciclete copii pentru 5 ani de copilarie in joaca!

Data publicarii: 16.03.2012 ora 10:03 AM


Piticiii iubesc aceste triciclete copii pentru ca ele reprezinta jucariile cel mai des folosite de la o varsta frageda atunci cand copilul este dornic si nerabdator sa exploreze lumea din jur!

           Care sunt primele jucarii  cu folos ale copilului tau inca din primele luni de viata?

O tricicleta pentru copii reprezinta o investitie importanta de facut  la aceasta varsta, pentru a-i dezvolta micutului capacitatile motorii! De la 0 la 12 luni tot ceea ce zornaie exista! Deci zilele in care va alerga prin parc dupa minge sunt inca departe, dar asta nu inseamna ca nou nascutul nu apreciaza jucariile.

Fa un mic experiment, agatand o jucarie deasupra patutului de culori vii in doua combinatii: poti opta pentru rosu si alb. Piticul le va studia indeaproape si isi va exercita capacitatile vizuale fara sa-si dea seama de asta! In primele luni de viata bebelusul se da in vant dupa fete prietenoase, fiind partenerul ideal pentru joaca!

 

Care sunt primii pasi pentru a pregati micutul de mersul pe triciclete?

 

Inca de la varsta de 6-7 luni trebuie sa iti ajuti sa isi intareasca mobilitatea, chiar daca sta doar in fundulet fara sa cada intr-o parte. Balanseaza-l pe un genunchi si va invata sa isi controleze postura si echilibrul; pune pe covor, in fata lui un obiect fascinant si colorat, ca sa il convingi sa inceapa sa se tarasca intr-acolo si sa-l insface.

Ca sa capete stabilitate mai mare pe cele doua picioare grasute si nesigure, pune-i la indemana o jucarie pe care s-o poata impinge (cu o baza mai grea ca sa nu alunec). Cu timpul, cand echilibrul nu mai e chiar o problema vitala, fa-i cunostinta cu obiectele care sa le traga dupa el sau cu cele care se incaleca sau cu care poate transporta anumite obiecte.

In acest sens mersul cu tricicleta copii va fi mult mai simplu si curajul ii va veni mult mai repede fiind deja initiat in notiunile motorii de baza!

Magazinul copiilor Babydepot, reprezinta universul ideal pentru tine si copilul tau, in care vei gasi aceasta jucarie extrem de folositoare urmatoarei etape din viata micutului: plimbarea cu bicicleta in aer liber!

Ofera magazinului Babydepot cuprinde o gama larga de tricicilete bebe disponibile in diferite culori atractive pentru ochiul piticului tau, si modele dintre cele mai ingenioase!

Intra si tu in comunitatea copiilor jucausi si gaseste tricicleta ideala pentru distractia copilului tau!