Categorii

Creează-ți propriul set de bijuterii la Mystic Jewels

Data publicarii: 16.03.2012 ora 09:03 PM


Pe 24.03.2012, între 10:00-16:00, în Learning House, sediul CROS – Centrul de Resurse pentru Organizațiile Studențești, are loc Mystic Jewels, un workshop organizat de Interaktiv University în cadrul căruia participanții vor aveaposibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semiprețioase.

Workshop-ul se adresează femeilor moderne și pasionate de modă, handmade, bijuteriiși are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflată într-o permanentă căutare de frumos, de inovație și în rezonanță cu aspirațiile unei continue emancipări de natură spirituală.

,,Mystic Jewels’’ va fi susținut de trainerul Daniela Pîrlea, tânăr designer și participant la diverse workshop-uri, expoziții și tabere de creație. Ultima expoziție în materie de bijuterii fiind Autor 5, în 2011.

          În cele 6 ore, participanții vor fi îndrumațipas cu pas,vor învăța tehnici practice de realizare a bijuteriilor și vor avea asigurate gustările de prânz, băutura, o mapă pentru notițe precum și toate materialele necesare confecționării unui set de bijuterii.

          De asemenea, Interaktiv University  oferă participanților posibilitatea de a-și pune în evidență calitățile artistice și de a se promova în eventualitatea în care sunt interesați să pornească o carieră în acest domeniu. Fiecare participant va apărea pe site cu una dintre piesele realizate în cadrul atelierului.

Mai multe informații depre eveniment și modalitatea de înscriere pe:

http://interaktiv-university.ro/mystic-jewels

Informații extra:

Interaktiv University este un proiect amplu care propune îmbunătățirea mediului educațional prin dezvoltarea unui sistem inovativ și interactiv de cursuri, training-uri, ateliere axate pe dezvoltare personală, profesională și hobby.