Categorii

Neth Worth Advisory comunică pentru Ring Business Development

Data publicarii: 13.03.2012 ora 08:03 AM


Neth Worth Adisory va oferi consultanţă de comunicare şi servicii de public relations pentru Ring Business Development, companie specializată în consultanţă în dezvoltarea organizaţională.

 

Din luna martie 2012, Net Worth Advisory  va gestiona componenta de public relations a Ring Business Development, companie specializată în oferirea serviciilor de consultanţă în dezvoltarea organizationala (training, coaching, evaluare, managementul schimbării) prin oferirea de soluţii special create şi adaptate obiectivelor de business ale clientului.

 

Ring Business Development corespunde interesului comunicatorilor Net Worth Advisory pentru segmentul de resurse umane, în sensul promovării acţiunilor de comunicare eficientă în această arie. Partenerii Net Worth Advisory au înţeles modul în care comunicarea ajută la implementarea unor măsuri eficiente şi oportune în departamentele de resurse umane şi consolidează imaginea oricărei companii în rândul consumatorilor de resurse umane.

 

Compania va dezvolta viitoarele campanii de comunicare ale Ring Business Development, va implementa toate acţiunile adresate grupurilor ţintă ale brandului şi va oferi servicii de comunicare de brand pe reţelele sociale.

 

Net Worth Advisory va defini direcţiile strategice de comunicare pentru Business Essential Tutoring, programul Ring Business Development adresat celor interesaţi să-şi educe si dezvolte abilităţile legate de business, dar şi companiilor care doresc să investească în profesionalizarea angajatilor care acced la sau sunt in pozitii de top management.

Net Worth Advisory va oferi consultanţă permanentă pentru implementarea strategiilor şi acţiunilor de public relations la parametri optimi pentru promovarea programelor de training şi coaching implementate de Ring Business Development.

 

Net Worth Advisory este şi oferă o arenă de business în care companiile îşi ating potenţialul maxim, învăţând să evolueze drept comunicatori, de la discurs la dialog. Cu o experienţă de peste 5 ani de zile în comunicarea de brand, management şi prezentare de evenimente, consultanţă de imagine şi identificare de parteneri de afaceri, completată de o amplă reţea relevantă şi stabilă de networking, viziunea Net Worth Advisory este distinctă şi destinată să îndeplinească două obiective de bază: să ajute companiile în a-şi atinge potenţialul, precum şi să le sprijine în procesul de transformare în veritabili comunicatori.

 

Ring Business Development susţine dezvoltarea oamenilor, a organizaţiilor şi afacerilor prin: consultanţă în dezvoltare organizaţională (training, coaching, evaluare, managementul schimbării). Cu o echipă mixtă, formată din consultanti români şi străini, deţinători ai unor cunoştinţe profesionale temeinice în domenii ca vânzări, marketing, resurse umane, servicii cu clienţii, logistică, producţie, managementul proiectelor, Ring Business Development oferă soluţii de dezvoltare organizaţională adaptate obiectivelor şi nevoilor de dezvoltare ale organizaţiilor, ca unică modalitate de a genera schimbările care vor duce la rezultatele dorite.