Categorii

Coaching your Business, primul workshop național axat pe coaching și dezvoltare profesională

Data publicarii: 13.03.2012 ora 10:03 PM


    Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Între 6-7 aprilie 2012, la Grand Hotel Napoca, în Cluj are loc Coaching your Business, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator. Se adresează companiilor cu viziune și principii statornice, cu o cultură organizațională puternică și deschisă spre a oferi angajaților de toate nivelurile toate resursele necesare pentru ca ei să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Prima zi, sâmbătă, se va axa  pe identificarea și dezvoltarea abilităților de leadership, time management și lucru în echipă, iar duminică se va pune mai mult accentul pe abilitățile de vânzare, pe creșterea eficienței și a productivității la locul de muncă.

Modul de înscriere și alte informații relevante le puteți găsi în pagina evenimentului de pe www.dreamscometrue.ro/coaching-your-business/


Informații extra:

          Dreams come TRUE a fost înființat în 2007 de către Elena Căpruciu cu scopul de a susține și ajuta oamenii să-și identifice resursele ascunse, să le elibereze la potențialul maxim pentru a-și atinge tot ceea ce-și doresc pe plan  fizic, emoțional, spiritual, financiar și profesional  prin servicii de life, team și business coaching, evenimente precum ,,Trăind cu mine însumi”, ,,Coaching your Life”, ,,Coaching your Business”. În 2011, proiectul capată și mai multă energie prin parteneriatul cu Grupul de Comunicare Praemium și prin implicarea Mirunei Leonte creându-se astfel o echipă puternică și dornică să dezvolte și promoveze conceptul de coaching în România.

         Grupul de comunicare Praemium a fost înființat în 2006 și oferă clienților săi soluții integrate de comunicare. Praemium  pune accentul pe oameni și companii,  susținând și antrenând, în demersul lor de a deveni performanți. Din grupul Praemium fac parte 2 divizii: divizia Praemium BTL ( servicii de promovare in store, merchandising, distribuție de pliante stradal și în cutii poștale) și divizia Praemium Performance ( servicii de antrenament pentru performanță în business și dezvoltare personală, strategie de comunicare, PR, marketing on-line, mystery shopping, cercetare de piată & customer service).

Pentru mai multe detalii și informații despre eveniment o puteți contacta pe: Cristina Simon, cristina.simon@bpraemium.ro, 0728 401 711