Categorii

Europe Eye se alătură retelei de clinici si spitale private Signal Mediqa Net

Data publicarii: 07.03.2012 ora 03:03 PM


Compania de asigurari private Signal Iduna România a încheiat un parteneriat medical cu Europe Eye, cel mai important centru oftalmologic din ţară.

Începând cu anul 2012, Signal Iduna colaborează cu spitalul Europe Eye pentru a oferi clienţilor săi accesul la cea mai buna îngrijire oftalmologică din România şi Europa de Est.

O dată cu extinderea sistemului medical privat, Signal Iduna răspunde rapid şi eficient nevoilor clienţilor săi, oferind servicii medicale la standarde europene în cele mai competente clinici private din ţară.

Spitalul Europe Eye se alătură reţelei de clinici si spitale private Signal Mediqa Net, formată din peste 350 de furnizori privaţi de îngrijire medicală unde asiguraţii Signal Iduna pot beneficia de consultaţii, investigaţii medicale şi analize de laborator în cadrul unor specialitati medicale precum: medicină generală, medicină internă, pediatrie, cardiologie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, reumatologie, balneofizioterapie, oncologie, oftalmologie şi multe altele.

Prin acest nou parteneriat medical Signal Iduna doreşte să ofere clienţilor săi examinări oftalmologice complexe, explorări funcţionale cu aparate de ultimă generaţie, oculoplastie, intervenţii chirurgicale  – operaţii laser, terapie laser, apeland la unii dintre cei mai renumiţi oftalmologi din ţară.

Camelia Dincă, Network Development Manager in cadrul Signal Iduna declară: “Acest parteneriat este necesar şi orientat către client, creat pentru a preveni şi trata eficient posibilele afecţiuni oftalmologice. Conform statisticilor, mai mult de 60% dintre populaţia României suferă de afecţiuni oftalmologice şi este foarte important să acordăm mai multă atenţie acestor probleme medicale”.

Alexandra Patache, Sales Manager: ”Afecţiunile ochilor nu se tratează uşor. Cu o evoluţie lentă şi adesea lipsită de simptome, bolile ochilor riscă să genereze complicaţii grave, dacă nu sunt descoperite la timp, diagnosticate corect şi nu sunt tratate corespunzător. Medicii oftalmologi profesionişti şi dedicaţi de la Spitalul Europe Eye au ca suport cele mai noi şi performante tehnologii.”

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienţi. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia si Elveţia, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluţii complete de asigurări de sănătate la nivel european. Din 2008, Signal Iduna este prezentă şi pe piaţa din Romania, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţa, sănătate şi accident.

Europe Eye Hospital este cel mai mare spital privat de oftalmologie din Europa si asigură tratament pentru toate afecţiunile ce pot surveni la nivel ocular, inclusiv oftalmologie pediatrică. Cu o suprafaţă totală de 10.000 de mp, Europe Eye Hospital dispune de tehnologie de ultimă generaţie pentru corectarea vederii, echipamente ultra-performante, renumiţi medici oftalmologi din România şi din străinătate şi oferă tratamente la standarde europene.