Categorii

Inscrieri Traininguri Brightway – aprilie 2012

Data publicarii: 05.03.2012 ora 03:03 PM


Brightway, companie specializata in training, teambuilding si dezvoltare personala, organizeaza in luna aprilie 2012, doua programe de training: “Managementul Timpului si Organizare” si “Conducerea Organizatiei catre Excelenta”.

Daca doresti ca o ora din viata ta sa aiba 70 de minute si sa obtii tehnici care iti maximizeaza VENITURILE, EFICIENTA, TIMPUL LIBER, participa la trainingul “Managementul Timpului si Organizare”  in BUCURESTI, IASI sau BACAU, in data de 25 aprilie 2012.

Daca vrei sa afli ce modele psihologice si matematice pot previziona comportamentul oamenilor din echipa ta si cum sa aduci si sa mentii echipa pe primul loc, participa la trainingul “Conducerea Organizatiei catre Excelenta”, ce are loc in perioada 27-29 aprilie 2012, in BRAN.

Trainingurile Brightway deschid participantilor calea catre evolutia profesionala si personala, completeaza nivelul de cunostinte si dezvolta abilitatile cat mai multor persoane, pentru a creste atat performanta individuala, cat si cea a organizatiilor din care acestea fac parte.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa vizitati pagina noastra web.

Va asteptam cu drag la training-urile noastre!