Categorii

Edukid.ro a fost preluat de Rainbow Power, îmbogățindu-și gama de jucării educative cu peste 500 de produse

Data publicarii: 05.03.2012 ora 03:03 PM


Magazinul online de jucării educative www.edukid.ro a fost preluat de către firma ieșeană Rainbow Power, cu scopul de a crea pentru părinți cel mai mare și mai divers magazin dedicat educației copiilor. Datorită acestei preluări, Edukid va putea oferi o varietate mai mare de jucării educative, prin care copiii pot fi încurajați să își dezvolte abilitățile de la cele mai fragede vârste.

Gama de jucării educative s-a îmbogățit cu peste 500 de noi jucării educative, ale unor brand-uri cunoscute la nivel internațional: Educo & Hape, Teifoc, Pebaro, Plenty Play, CIC, Mead Instruments, Gotz și World Alive, brand-uri importate exclusiv de S.C. Rainbow Power S.R.L. Acestea se alătură brand-urilor deja existente în magazinul online Edukid: D-toys, Clementoni, Lego, Quarcetti, ThinkFun, Tomy și Vtech.

Noutatea pe piață sunt jucăriile ecologice, care protejează sănătatea copiilor, confecționate din materiale de calitate. De asemenea, Gotz este singurul brand existent pe piața online cu păpuși destinate copiilor de la 0 ani, confecționate din bumbac provenit din culturi organice, ideale pentru a încuraja joaca de rol.

În plus, datorită puterii financiare mai mare care va sta în spatele Edukid, clienții noștri vor putea beneficia de reduceri, concursuri, cupoane cadou, transport gratuit oferit ocazional și colecții noi de jucării în fiecare an. Urmărim să facem disponibile jucăriile educative în toată Romania, atât prin transportul prin Poșta Romana, cât și prin Curierat Rapid.

Proiectului li s-a alăturat și o comunitate pe Facebook ( www.facebook.com/edukidro ), unde părinții discută alături de noi despre educația copiilor, despre protejarea și ingrijirea lor, precum și alte subiecte specifice acestei perioade din viața copiilor.

Despre Edukid.ro

EDUKID  este primul proiect din .ro dedicat doar jucăriilor educative. Pornit în decembrie 2009 de către Răzvan Gîrmacea, site-ul www.edukid.ro a avut o crestere mare, dovedind ca acopera o necesitate a parintilor. Astfel, mii de copii au avut ocazia sa invete cu ajutorul jucariilor educative, dezvoltandu-si abilitatile prin joaca, de la cele mai fragede varste. Spre deosebire de alte magazine online pentru copii, acest site nu are alte categorii de jucării, ci doar jucării educative.

Despre Rainbow Power

Firma S.C. Rainbow Power S.R.L este o afacere cu capital privat, avand sediul in Iasi, care a intrat pe piata romaneasca din 1997. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 1 milion de dolari, Rainbow Power are in prezent 30 de angajati. În 2007, compania a observat nevoia de jucării de calitate pe piata romaneasca si astfel s-a lansat brandul “Jo’Kee”. Jo’Kee este un concept care promovează jucăriile educative, artele şi meseriile, precum şi produsele necesare in sustinerea unor hobby. In prezent, Rainbow Power este distribuitorul urmatoarelor branduri in Romania: traforaje Pebaro, Puzzle din lemn 3D si art & crafts, Teifoc constructii din caramizi, Plenty Play, Papusi Gotz, trotinete Razor Sports, Roboti CIC,articole pentru scoala Stockmar, articole scolare Mercurius Arts & Craft, genti de piele Ruitertassen, studiul naturii World Alive, Breser Junior Telescoape si Microscoape, jucarii din lemn Detoa, puzzle magnetic si material pentru teatru, mobilier si articole din lemn masiv de fag pentru copii. Înepând din luna februarie 2012, Rainbow Power a preluat magazinul online www.edukid.ro, având în plan și o extindere pe teritoriul României (orașele vizate fiind pentru început București și Cluj)