Categorii

Cursuri de Management

Data publicarii: 05.03.2012 ora 10:03 AM


Cursuri de management – In timpuri de dificultati financiare fiecare afacere necesita mentinerea nivelului profitului si de aceea va prezentam solutia pentru ca in foarte putine zile sa gasiti cele mai bune decizii de experimentat.

Cursuri Manager

Evenimentul de time management prezinta tehnologii practice de stabilire a activitatilor de fiecare zi castigand astfel profituri mai bune si un echilibru intre timpul dumneavoastra si viata de la birou.

Brigtboss este un antrenament in arta leadership-ului in perioade de criza financiara care ofera celor prezenti o tehnica de conducere homeostazic, potrivit in orice echipa.

Pe parcursurl trainingurilor se evidentiaza un sistem unica de predare a conceptelor, simularea de business, care ii impulsioneaza pe cursanti sa simuleze situatii din viata lor si in acelasi timp sa vina cu elucidari pentru impedimentele ivite.

Brightink esteun curs care va va perfectiona competentele de negociere si va facilita o comunicare mai performanta cu ceilalti. Mai mult, veti afla cum sa va urmariti colaboratorii si ce sa le transmiteti pentru a va maximiza profitabilitatea.

Trainerii cu care colaboram sunt profesionisti in transmiterea eficienta a informatiilor si au capacitatea de a forma o atmosfera familiara care sa sprijine dezvoltarea pe mai multe niveluri.

Asadar, prezenta la un program Brightway va facilita descoperirea potentialului pe care nu l-ati constientizat inca si totodata cresterea veniturilor. Poti gasi parerea clientilor Brightway vizitatnd sectia de testimoniale a site-ului. Te primim cu interes!