Categorii

Cum ma preocup de siguranta mea, a familiei si a bunurilor mele?

Data publicarii: 02.03.2012 ora 04:03 PM


Siguranta, securitatea noastra este o nevoie de baza care sta la baza piramidei motivationale umane, pe langa celelalte nevoi de baza pentru mancare si imbracaminte. Daca ne lipseste un element de baza, restul nu mai conteaza.

Incercam sa ne asiguram securitatea prin instalarea unei usi solide cu incuietori adecvate, care sa opreasca accesul infractorilor. Sau, ne asiguram ca dupa ce am iesit din masina o incuiem.

Nu mai este un secret faptul ca infractorii sunt foarte experimentati, si astfel de masuri nu stau in calea actiunii lor, dovada fiind statisticile de la politie privind infractiunile, in continua crestere.

O alta masura de protectie pentru siguranta noastra este sa ne aiguram bunurile. Oare asta impiedica infractorul de a actiona, sau ne ofera o mangaiere dupa ce evenimentul s-a produs ?

Important este sa impiedicam proactiv ca, orice eveniment de atentare la securitatea noastra sa se intample. Putem face acest lucru prin apelarea la un consultant in materie de securitate si evaluarea posibilelor riscuri. Pornind de la aceasta evaluare, specialistul in securitate va propune ce sistem de securitate ar trebui instalat, unde se va amplasa acesta si cum se va integra acesta in structura existenta a imobilului, iar in cazul sistemelor de securitate auto, alegerea alarmei auto depinde de facilitatile si beneficiile de care doriti sa dispuneti.

Puteti solicita mai multe detalii prin office@fips.ro.

Misiunea noastra «Suntem un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri, oferind o gama completa de servicii de securitate la standarde ridicate» a facut ca un procent de peste 60% din clientii nostri sa cumpere din nou de la noi servicii de securitate sau sa recomande FIPS altor prieteni sau cunoscuti.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.fips.ro, sau puteti accesa pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/pages/Fips-SRL/193162297426647.

Un sistem de securitate pentru fiecare, pentru linitea ta!