Categorii

La Femme iti aduce primavara in suflet si in garderoba

Data publicarii: 28.02.2012 ora 03:02 PM


Anotimpul prospetimii si al reinvierii placerii pentru culori, materiale diafane, accesorii chic se apropie. Intrucit toate reflectoarele sunt indreptate, in mod deosebit, catre femeie, designerii specialisti  propun pentru primavara 2012 o noua gama de accesorii glamour, menita sa puna in valoare feminitatea si frumusetea, atu-uri care iti vor aduce din plin admira tie si complimente incintatoare pentru suflet.

Accesoriile, originalitate si stil

Completeaza-ti tinuta cu accesorii si vei obtine un look plin de originalitate si stil. Principalele tendinte specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii si joviale ale primaverii, elementele florale, nuantele pastel si animal print. Pentru Ziua Femeii, iti propunem sa cumperi cadouri coliere, esarfe si curele, toate destinate unui look cuceritor si o dispozitie primavaratica pentru orice femeie.

Esarfele, un plus de eleganta si rafinament

Esarfele nu au virsta, ele sunt si vor ramine mereu la moda. In acest sezon se poarta modelele din materiale diafane, satinate sau din matase, in culori aprinse,  pentru un plus de eleganta si rafinament. Esarfele sunt potrivite multor tinute si pot fi o accesorizare inspirata si salvatoare pentru multe ocazii. Este cadoul ideal de 8 Martie pentru orice femeie, indiferent de virsta.

Curelele, un adevarat atu pentru silueta

Cureaua este un alt accesoriu de efect, care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei femei. Un adevarat atu pentru silueta si stilul tau, cureaua infrumuseteaza orice tinuta, conferindu-i un aer sofisticat si romantic. Alege o curea medie, din piele sau cu elastic, si bucura-te din plin de statutul de femeie in luna Martie.

Colierele, un efect sexy si glamour

Colierele sunt apreciate de toate femeile. In voga sunt colierele lungi si suprapuse, intens colorate sau multicolore, din lemn sau margele, cu un efect sexy si glamour. Accesorizeaza-te cu un colier colorat si vei obtine un look de primavara greu de trecut cu vederea pentru petrecerea de 8 Martie.

Colectia de accesorii La Femme se adreseaza tuturor femeilor, iubitoare de soare, moda si culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colectia de primavara 2012 multumeste pina si cele mai pretentioase gusturi.