Categorii

Zepter International România şi-a relansat site-ul www.zepter.ro

Data publicarii: 16.02.2012 ora 04:02 PM


Zepter International România şi-a relansat site-ul www.zepter.ro

Compania Zepter are ca preocupare constantă comunicarea eficientă cu clienţii şi consultanţii săi, inclusiv în mediul online. În acest scop, Zepter International România şi-a redefinit imaginea website-ului local; începând cu luna februarie a acestui an, puteţi accesa noul site la adresa www.zepter.ro.
Vizitând noul portal, veţi fi întâmpinaţi de o interfaţă prietenoasă şi un conţinut interactiv. Website-urile dedicate fiecărui brand Zepter au fost integrate într-un singur site, ceea ce duce la o accesare mai simplă a informaţiilor.
Accesarea secţiunilor de brand se realizează atât prin meniul din partea superioară a home page-ului, cât şi prin clic pe imaginile cu produse reprezentative pentru fiecare brand.
În plus, veţi putea urmări cele mai recente ştiri din lumea Zepter, veţi avea acces la informaţii complete despre profilul companiei, viziunea şi misiunea fondatorului său Philip Zepter, recunoaşteri globale primite de-a lungul timpului, precum şi cele mai recente evenimente internaţionale. Veţi regăsi reunite toate brandurile Zepter şi o descriere detaliată a gamelor acestora.
Există de asemenea şi o nouă secţiune, Zepter TV, unde puteţi urmări filmele de prezentare şi reclame video pentru diferite produse Zepter.
Zepter International România este o companie în continuă dezvoltare şi recrutează în permanenţă persoane care să se alăture misiunii de sănătate şi frumuseţe. Pentru a facilita procesul de recrutare am creat o secţiune de Oportunităţi, unde cei interesaţi de o carieră în Zepter pot aplica direct.
Sperăm ca noul website al Zepter România să fie o descoperire plăcută şi să vină în întâmpinarea nevoilor dvs. Apreciem orice sugestii privind conţinutul site-ului, întrucât sperăm să îmbunătăţim încontinuu acest mijloc de comunicare.

Zepter vinde şi distribuie produse de larg consum exclusive, de înaltă calitate, produse speciale pentru a vă schimba stilul de viaţă şi a vă permite să trăiti o viaţă îndelungată. Zepter a cucerit lumea cu – peste 760.000.000 de produse vândute, – peste 80.000.000 de clienţi mulţumiţi în lume, – peste 65.000.000 de persoane participă anual la prezentările Zepter – prezentări ce încep la fiecare 10 secunde oriunde în lume.

Departament Marketing
Zepter International Romania
B-dul Unirii nr. 70, bl. J4-J5, sect. 3, Bucuresti
Tel.: 021.30.20.478
Fax: 021.32.75.181
Email: info@zepter.ro