Categorii

Arhitectura industriala: proiecte hale metalice si depozite

Data publicarii: 14.02.2012 ora 06:02 PM


Arhitectura industriala este un domeniu care evolueaza si se dezvolta permanent, atat in privinta arhitecturii propriu-zise a cladirii cat si tehnicile de folosire la maximum a spatiului si armonizarea spatiilor de depozitare cu cele de productie si birourile dar si caracteristicile materialelor folosite.

Biroul de arhitectura CUB din Bucuresti ofera servicii de amenajare si proiectare pentru cladiri cu destinatie  industriala, fie ca vorbim de proiecte hale metalice, proiecte depozite, planuri si proiecte hale industriale pentru stocarea de materiale si pentru linii de productie.

Tinand cont de scopul industrial al cladirii, proiectarea arhitecturii si a functionalitatilor sunt elemente esentiale : planurile tehnice pentru structura de rezistenta, proiectarea sistemelor de ventilatie si incalzire, reteaua electrica sau instalatiile sanitare.

Pentru ca investitia in construirea unei hale industriale metalice sau a unui depozit sa fie profitabila si eficienta, este nevoie de proiecte de arhitectura si planuri tehnice bine gandite si concepute de un arhitect profesionist.

Biroul nostru de arhitectura va asigura proiecte hale metalice si proiecte depozite, avand ca principii de baza un design care asigura o crestere ulterioara a spatiului si a necesitatilor sale functionale, organizarea eficienta a spatiului si compartimentarea acestuia pentru modulele de stocare a materialelor dar si sectiunile pentru liniile de productie.

Nu in ultimul rand, avem grija ca bugetul de care dispuneti sa fie folosit cat mai bine, astfel ca odata cu proiectele de hale si depozite, realizam estimari pentru cantitatile de materiale si specificatii tehnice exacte, obtinand in final un raport avantajos intre calitatea materialelor si costurile lucrarilor de constructie.

CUB Architecture

Birou de arhitectura Bucuresti

Dr. Clunet | Nr 17 | Sector 5

Arh. Gabriel Raicu

Tel. 0755.150.550

office@cubarhitect.ro